- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibomol3
tag
Hát nekem is az volt az első dolgom amúgy
N9-be is mindig be volt kapcsolva legjobb dolog kb. Amúgy igen kezelhetőd az átlag felhasználónak az biztos tapasztaltam is hogy valaki kérdezte hogy milyen telefon és sokkal könnyeben boldogult vele mint a régi UI alatt
uh az szomorú
hát reméljük jó gazdát kap majd
-
sghc_toma
senior tag
Varhato volt, hogy hamar osszehozzak, nagyon sokan vartak mar a fizikai billentyuzetet. Most meg nem tudok egyertelmuen donteni a BB Z3 es a Jolla kozott, egyelore a BB hasznalhatobbnak tunik, de ha esetleg visszaternek a Jollahoz, mindenkeppen beszerzek en is egy TOHKBD-t.
-
sghc_toma
senior tag
En hasznalom, szeretem, aprobb problemaim vannak csak vele. A together.jolla.com alapjan sokaknal problemas a WiFi es mobilhalozatok kezelese, nekem ezzel szerencsere nem volt gondom. Az e-mailezesre, illetve a naptarak kezelesere szoktak meg panaszkodni, ezeket nem hasznalom telefonon.
Mindezek ellenere most rendeltem egy BB Z3-at, egyreszt mert kivancsi vagyok ra, masreszt meg kb. ket honapja esett egyet a Jolla, betort a kijelzo (hasznalhato maradt, csak zavaro), a csere meg draga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged