- Yettel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
"az Aliendalvik (kompatibilitási felület) egy nem ingyenes program."
Tehát ha jól értem, ha fel is tudom tenni egy már létező droidos telóra az ingyenes sailfisht, a büdös életben nem fog működni pont az a fícsör, ami megkönnyítené az átállást droidról sailfishre. Ez nekem nem illik bele a képbe. Különösen, hogy N9-re eleve volt már portolva működő, teljes értékű (?) android. Igaz talán nem a legújabb, de nem hiszem, hogy nem lehet belőle vmit felhasználni.
-
Köszi szépen! Engem (és szerintem még talán sokakat) az érdekelne, hogy az androidos igo működik-e rajta.
Az nfc bug javítás után hogy alakul az üzemidő, van rá vmi mód, hogy megnézd, pontosan mennyit használtad, mint az androidon, ahol pl a kijelzőidőből lehet következtetni, mennyit nyomkodtad? Köszi a válaszokat! -
Nem ismeretségre, hanem ismertségre.
Egyébként a saját alkalmazásboltjukból szeretnének később bevételt szerezni, à la Google play. Ehhez azonban nagy sebességgel kell terjedniük, ehhez kell az Android kompatibilitás és a licensz nélküli telepítés lehetősége. Ki van ez találva okosan, csak jöjjön be nekik. Aztán már csak az kell, hogy ne szálljon a fejükbe a dicsőség.sghc_toma: a felét se értem amit leírtál, de örülök a lelkesedésednek.
A Nokia standy screen miatt várom az első androidos Nokiát, évek óta nagyon hiányzik ez a fícsör, mióta elhagytam a Nokiát.
-
válasz
gertitorpe #230 üzenetére
Ígéretes.
-
válasz
gertitorpe #227 üzenetére
"Limited Edition Other Halfomat csak később fogják köldeni, mert kifogytak belőle"
De hiszen mondták is, hogy limited!
Kedves új tulajok! Légyszi figyeljétek meg, hogy sok nyomkodás mellett meddig húzza az akksi!
-
válasz
gertitorpe #222 üzenetére
De jó neked. :'(
-
válasz
Polarstar #182 üzenetére
Szerintem tévedsz, már korábban is lehetett tudni, hogy lehetővé teszik a mezei droidokra való telepítést, az előrendelésekkel meg kb el is fogytak a potenciális vásárlók, nem hiszem, hogy a kettő ütné egymást. Inkább csak hozhat nekik a konyhára. Mellesleg nem kis haszonkulcs van azon a jolla telefonon a hardver és az árazás közti különbséget tekintve, szóval ne féltsd őket.
-
válasz
Quasi_modo #178 üzenetére
Arra én is kíváncsi lennék, hogy fut-e rajta az IGO.
-
Örülök, hogy mégsem vagyok egyedül a véleményemmel.
Quasi_modo: ez világos, más rendszerben is érintéssel oldják meg. Azért én még négy év használat után is utálom az érintőképernyőt. A Nokia elég sokáig megtartotta a fizikai híváskezelő gombokat, Te jól tudod milyen jó is az, nem?
Szeretnék egy közepesen nagy érintős telefont kicsúsztatható 3x4-es phonepad billentyűzettel, négyirányú kurzorvezérlő gombbal, híváskezelő gombokkal. Ki csinál nekem ilyet? Hátha egy "other half" gyártónak ez is eszébe jut majd.
-
válasz
Quasi_modo #162 üzenetére
Igen, legalább híváskezelő gombokat. Most pl azért van samsungom, mert van rajta fizikai home gomb, és azt be lehet állítani hívásfogadásra.
Mióta tudom, hogy készül a sailfish, azóta várom, hogy legyen mire leváltani az androidot, ezért vagyok kicsit frusztrált a leírt dolgok miatt. Talán ha kézbe fogom egyszer és látom, hogy alaptalanul féltem tőle, megnyugszom.De így sajnos nem merek egy zsák pénzt rááldozni, pedig mint írtam, nagyon vártam...
-
Nekem az egész képernyőfogdosóshíváskezeléssel bajom van, az androidos telómat se tudom egyszerűen úgy előhúzni hívás esetén a zsebemből, hogy valamit ne nyomjak félre, legtöbbször már ott az smsben elutasítás menü, persze ez egyéni probléma, de most ha meg is fogom a kijelzőt, legalább nem kapcsolódik parancs a kijelző elengedéséhez. A sailfish-sel látatlanban több bajom lesz ilyen téren.
A bal felső sarokban bármilyen kezelőszervet elhelyezni túlnyomórészt jobbkezes felhasználók számára, bármekkora képernyőméretnél szerinted ergonomikus? Szerintem rohadtul nem.
És azt még nem írtam, hogy miért kell elrejteni egy olyan alapvető dolgot, mint az akku és idő kijelzés. Még a térerőt megértem, az csak akkor érdekel, ha megszakad a hívás. Ezt sem értem, magyarázd el, miért jó, hogy külön tapogatni kell érte a képernyőt, felhúzni, lehúzni... -
válasz
Quasi_modo #155 üzenetére
Én nem konkrétan a szoftverhibákra gondoltam. Inkább arra, hogy annyira túlgondolkodták a kezelést ezzel a swipe-olással, hogy a végén olyan funkciókra is ráerőltették, amikre nem kellett volna, pl én se tudom elképzelni, hogy fogok hívást fogadni, vagy mi van akkor, ha a felülről lehúzható menübe több menüpontot kéne tenni, mint amennyi ráfér a képernyőre. Meg ez a "máshogy viselkedik, ha középről indítom a mozdulatot, mint a széléről" meg "felnyúlok az értesítést lehúzni és helyette lezárom a kijelzőt" típusú viselkedés is elég visszatartó, az N9 azért durván jól ki volt találva, sajnos, hogy azt a felületet nem vihették tovább.
-
Az első teszteket olvasva eléggé lehangolódtam... Szóról szóra azokat hozzák fel hibának, amiktől én magam is tartok. Nagyon vártam ezt a telefont, de eléggé úgy áll a dolog, hogy ha majd egyszer meego leszármazott telóm lesz, az talán mégis inkább tizenes lesz.
-
És ha nem tudod szervízként futtatni, akkor olyan, mint ha nem is lenne. Mondjuk én nem használom úgy, elég gyorsan leszedtem a telefonomról mert gyűlöltem, hogy állandóan csinál valamit és szívja az akksit, de másnak ez biztos fontos.
Egy dologra nagyon kíváncsi lennék: sehol nem láttam még, hogy meddig bírja az akksi pl folyamatos böngészéssel, vagy videónézéssel. A beszélgetési időt azt láttam, de az nekem nem sokat mond, heti fél órát se beszéltem még egy telefonon se. -
Vajon az android kompatibilitás kimerül az ingyenes/fizetős fingós appok futtatásában, vagy mélyebb rendszerfolyamatokat is képes lesz használni? Mondjuk billentyűzetet, vagy akár szervízként futó pl helyfüggő profilváltó alkalmazást is tudunk rá tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest