- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
válasz
sghc_toma #237 üzenetére
Egyébként neked nem túl homogén / monokróm az egész felhasználói felület? Én azt vettem észre, hogy óránként kedvem támad ambiance -t cserélni, mert egyszerűen annyira kék vagy zöld, vagy piros minden, hogy egy idő után az őrületbe kerget.
A másik meg ezek a multitasking widgetek, amik szándékosan nem az alkalmazásból mutatnak képet, hanem hasznosnak vélt funkciókat, információkat listáznak ki. Csak nekem kevésbé hatékony így a munkamenet? (e-mail alkalmazásból, tárcsázóból jegyzetek vagy üzenetek közé másolni, stb...)
-
gertitorpe
tag
válasz
sghc_toma #220 üzenetére
Az én csomagomat tegnap délután 5 kor vette át a Fed-ex Finnországban, ma délelőtt 10-kor megérkezett a csomag Vecsésre, délben ott volt a telefon a munkahelyem portályán leadva
Hétvégén lesz egy kis időm "játszani" a telefonnal. Majd írok néhány sort hogy hogyan muzsikál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest