Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz Peak #13 üzenetére

Tudom :)
    Felvásárolta.

És ettol lesz hozza driver? Csak kerdezem, raadasul a qualcomm ami nem a PC piac specifikus chipgyartasrol hires ugye.

"Windows 32-höz"

Igaz, hogy ez max Tabletre igaz, meg az is, hogy most notebookrol beszelunk, ahol biza a 64 folenyeskedik erosen, tehat nem relevans, azt hiszem.
    Amugy az elmult 5 - 6 ev driverei hol vannak? Csak kerdezem ha mar Qualcomm? Mert ugye felhivtad a figyelmem!

"Maradjunk annyiban, hogy a One722 az egyik legjobb kis netbook, ha arra gondoltál, egyéni telepítéssel kiválóan működik a kollegámnál. :)"

Igen es csak Windows-al semmi massal. Es csak Windows 7-el. Hmmmmm.... :)

Maradjunk annyiban, hogy az erveid gyenge labakon allnak, mint Support, Mind driver szinten.... Plane ha a Qualcomm elotti idokre gondolunk.

• hallador

addikt

válasz Peak #11 üzenetére

"Jogos" amit irsz, de mellette meg ott a Support is, amit az Acer egy szemelyre lebontott vilagaban nem letezo fogalom, az 1 - 3 hetes BRNo utat ne nevezuk a Business Vilagban supportnak.

Ellenben ha a Delleddel, HP-dal baj van masnap jon a szerelo es javitja, ha van alkatresz, ha nincs akkor 2 nap mulva lesz.

Aztan hat igen, mondjuk Kelet-Kozep Europaban lehet, hogy nem nagy dolog a vPro egy nagyvallalatnal annal inkabb, mondjuk ahol nem csak Windows-t hasznalnak, hanem Linuxot is netan bsd-t.

Na ott nagyon fasza az Atheros, biztos szivas a vege. Meg ha esetleg kijon a Windows 9, akkor aztan lesz haddelhadd, mert az Acered Atheros kartyajahoz vadaszhatod a drivert, amig az Intel LAN-hoz 2002 -tol 2013-ig mindenhez talalsz drivert, ja es veletlenul mukodik is.

Gondolom ez nem szempont, plane egy Business Gepnel......

Vegulis ez is egy felfogas...
    ------------------------

Most a consumer dolgokat hagyjuk is, en is eleget szivtam a 722-esemmel. Vegul maradt a gyari windows. Massal nem is megy.....

• hallador

addikt

válasz Peak #9 üzenetére

Ez jo hir. Az MS ugyfelszolival meg birkozzon aki akar, en nem fogok. Mondjuk az eleve rossz hir ha egy Medium Business gepbe atheros Wi-Fi kerul, az nem jo omen. (Nalam, meg egy komolyabb cegnel sem)

Mondjuk az Acer ezt a Modell-t kinalja Broadcom, Intel Wi-Fi-vel is (ha jol lattam), valamint Lan -al is, nem is ertem mi a feneert erolkodik az Acer ebben a kategoriaban az Atherosal, de komolyan.

Az Atheros jo a routerekbe, a cel oprendszerrel (raoptimalizalt Linux-al), de komputer piacon csak a szivas van vele, plane Business szinten. Az ASUS is itt bukja el, szintr mindig hulladek periferiakat tesznek bele.

Remelem az Acer Magyarorszagra BroadCom, Intel parost reszesiti elonyben.

Windows XP:

Igen, de azert az XP 2001-es, sajnos jogos, de tul sokaig huzta.

Új hozzászólás Aktív témák