- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann #35 üzenetére
Az okostv-nél szerintem is jobb a tv okosító, csak a kínai tv okosítók pont abban gyengék, mint amiben az okostv-k: nem frissítik a szoftvert és egy idő után használhatatlanná válnak.
Az oké, hogy olcsóbb kihajítani a sticket, mint a TV-t, de szvsz több értelme van egy márkás(abb) médialejátszónak, amit legalább addig támogatnak, amíg a TV-d bírja.
Így a pénzedért nem csak egy időtállóbb eszközt, de jobb kép- és hangminőséget is kapsz. -
Songoman
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #31 üzenetére
Még sosem
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann #2 üzenetére
Az odáig oké, hogy a TV mellé nem árt a külső médialejátszó, mert a tv os-eket jobb esetben is csak a modell kivonásáig frissítik, csakhogy ez ugyanígy igaz a kínai androidos kütyükre is.
Jön néhány update - általában kritikus bugfixek - aztán fél-egy év után kihoznak egy új terméket, a korábbira meg még a support oldal is elérhetetlenné válik.
Azaz ha nem adnak el belőle jó pár milliót és nem alakul ki körülötte online közösség, akkor a cucc gyakorlatilag kuka, mert még főzött romot sem találsz hozzá.Ezért a legjobb szvsz valamilyen megbízható megoldást keresni, mint Nvidia Shield, Apple TV vagy valamelyik patinásabb médialejátszó márka.
-
bupemko
senior tag
válasz
E.Kaufmann #28 üzenetére
Ja, nálunk is van egy ilyen Samsung tovább okosítható TV, szerinted vettünk bele modult?
Kamerája is van, elején használtuk Skype-pal, aztán ott is biztos változtatott valamit a szolgáltató, úgyhogy Skype alkalmazás ugrott... ugyanígy egy darabig volt hozzá TV GO, aztán az is ugrott... szerencsére még YT, Netflix, HBO GO megy rajta, de nincs olyan minőségű a stream, mint mikor Mi Box S-ről nézem...
-
ggg1
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #2 üzenetére
Na nekem is ez a bajom az okostévékkel. Nyilván rá kell érezni, hogy melyiket szabad megvenni, de amikor a tv elkezdett magától eltávolítani fontos alkalmazásokat, meg direkt azért vettem drágább okostévét, mert abban már volt fejlett műsorrögzítés, csak azt felejtették el mondani, hogy mindent lekódol, semmi máson nem megnézhető, nem másolható, és ha a hdd tönkremegy, akkor minden elvész. Na ekkor ábrándultam ki az okostévékből. Sokkal jobban jártam volna, ha veszek egy butatévét egy ilyen kis számítógéppel, és akkor nem vagyok így megkötve. Az okostévé megy 8 éve, csak okostévének használhatatlan. Samutól nem jó marketing stratégia, mert soha többet nem veszek olyat. Vehettem volna simán százezerrel olcsóbban egy butatévét monitornak, a többi funkciót meg külön aprópénzért. Csak nem gondoltam, hogy egy gyártó a felhasználóinak az ellensége.
-
Reggie0
félisten
válasz
E.Kaufmann #2 üzenetére
Nvidia shield kell, az amiota kiadtak folyamatosan frissul es meg mindig elbir minden tartalommal, tudja a hdmi2-ot meg a 4k60p-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged