- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgóképen a második trifold
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én az Alcatel watchot pár óra guglizás után skipeltem a Pebbel Steel miatt. Végigolvastam az itteni topicot is, köszönőviszonyban sincs az az óra a Pebblekkel tudásban. Bár a koncepciójuk hasonló (nincs rajta csillagromboló operációs rendszer, hanem valami saját fejlesztésű apró cucc) de a megvalósítás és az ökoszisztéma a Pebblehez képest egy vicc. Amúgy kinézete tényleg szép, próbáltam élőben is, a Pebble Time-okat veri bőven, de a sima Steelt mellérakva szerintem nincs ok a panaszra.
(#59) zdanee: az Alcatel watch nem Androidos, a Pebblet próbálják koppintani (hozzáteszem hogy nagyon helyesen, a többieknek is ezzel kellett volna kezdeni), csak sajnos nem túl sikeresen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest