Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#32839680 #115 üzenetére
"De valaki csináljon már nekem egy karperecet egy 1-2 soros monokróm OLED kijelzővel, ami csak értesítéseket jelenít meg és rezeg ha kapok valamit... Ölni tudnék érte, persze jó áron."
Hehe, nekem is innét indult a dolog, egy 15 dolláros Xiaomi MI-Band bebizonyította hogy tök jó dolog ez az egész (pedig marhára nem hittem benne előtte hogy nekem erre szükségem van). 1hónapit bír egy 54mAh-s akkuval, ledek és rezgés jelzi az értesítéséket, hívásokat. KICSIVEL többet akartam (de tényleg csak kicsivel), és én sem találtam semmit
Így lett a Pebble, ami amolyan arany középút perpill, de bőven van itt még piaci rés. Rengeteg ember van aki ilyet szeretne, a nagy gyártók meg nem bírják értelmezni a piacot, és beleülnek a ringlisbe a monumentális szirszarjaikkal, ami ezeknek a vásárlóknak inkább teher és plusz macera ahhoz képest mint amennyit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Watch7 40mm / Watch7 44mm új BONTATLAN
- Samsung Galaxy Watch5 44mm
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest