Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Austin F.
tag
Éjszaka, alvás közben gondoltam volna tölteni, amikor a telefont is szoktam.
Bár a válaszok alapján lehetséges, hogy olyankor könnyen lecsúszna róla a töltő (ellentétben a telefonnal). Azt hittem, viszonylag erősen rácuppan a mágnes.Egyelőre úgy néz ki, elnapolom a Pebble beszerzést, inkább veszek valami letisztult formavilágú digitális Casiot, bár sajnos nehezen találok köztük olyan letisztult dizájnnal bíró darabot, mint a Pebble. Mindegyik össze van firkálva mindenféle felesleges feliratokkal meg egyéb céltalan szirszarokkal.
-
Jelen hozzászólásomat is úgy írom most, hogy csuklómon az óra és közben töltöm.
Nem annyira érzem infúzióra kötött helyzetnek (szerencsére nem voltam még olyan állapotban), ami abból is adódik, mert powerbankról töltöm az órát, szóval végig hordozható marad.Mondjuk hozzá se vagyok még ehhez szokva, mert most ahogy nemrég nyújtózkodtam egyet, elfelejtettem, hogy "ki vagyok kötve" és zúgott le az asztalról a powerbank a földre annak rendje és módja szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest