- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Benoe77 #1429 üzenetére
Na, ez már több:
"For the second standard shipping and the Expedited the difference would be the time frame, both are shipped via DHL that would ship to any given address you provided within that time frame. Once the Pebbles have shipped you will be emailed a confirmation email with tracking number."
Így tényleg nem nagyon éri meg az expedited shipping.
Mondjuk ettől még simán lehet, hogy a Magyar Posta hozza majd házhoz. -
válasz
Benoe77 #1406 üzenetére
Ezt a sokat mondó választ kaptam a szállítással kapcsolatos kérdésemre:
"The Second standard shipping is shipped via DHL and it takes 5-7 business days to arrive, where as the expedited is also shipped DHL but will take 3-5 business days to arrive. The first option is shipped via singpost and takes up to 4-6 weeks. "
-
-
-
Tujmos
tag
válasz
Benoe77 #1378 üzenetére
Ugyan nem írtam még ebbe a fórumba, csak olvasgattam itt, úgyhogy ezúton is szeretnék köszönteni mindenkit
Tegnap rendeltem is egy jet blacket, remélem megjön a héten, akkor a hétvégémet már tudom mivel ütöm el!
Gondolom már ismeritek ezt a fórumot, de aki nem annak hátha segítettem! -
doongoo
addikt
válasz
Benoe77 #1296 üzenetére
Induló listaára 199 USD lesz, aztán black fridayre leesik majd szerintem 179 körülre, aztán jövő ilyenkorra majd talán még lejjebb. Anno a sima műanyag volt 150 USD, most azt 99 USD-ért vesztegetik (USA piacon). A Pebble Steelt tavaly 249 USD-ért vettem, most 199 USD (USA-ban).
Ez persze mind spekuláció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest