- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muraton
csendes tag
Én megoldottam a komolyab bővitést egy ugyan ilyen gépnél. Mondjuk a kártya bővítést máshogy oldottam meg. Elektro mérnők ismerősőmmel terveztünk egy új kártyát a vasra.
Ezért nekem már megy a 16X-an a kari és tettem a pci portba egy olyan kártyát amin volt e-sata port igy utána a tőbb vinyo is ment csak már külsőben. Ha szeretnétek van egy pár darab bővítő kártya nálam felteszem hirdetésbe őket.
Ja azt hozá kell tenem a kártya elkészitése sacper 1200 ft-be került mindenestül.És az IBM gépek mindik tetszetek nekem ahogy a HP gépek is mind olyan profi hogy csak na. Pl van nekem egy HP NetServer E60-om. Csak játszadozom vele de akkor is nagyon álat és van még egy pár IBM gépem ő velük is csak szorakozom.
Bár azt én se merném álitani ,hogy stabilabak mint az általam ősszeválogatot alkatrészekből épitet kisméretű gép. Én ősze hoztam egyet egy asztali dvd lejátszó házába épitve. Nem került 35e többe és nagyon jólmegy a kicsike. ha szeretnétek írok rola egy cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel PC + monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest