- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muraton
csendes tag
Én megoldottam a komolyab bővitést egy ugyan ilyen gépnél. Mondjuk a kártya bővítést máshogy oldottam meg. Elektro mérnők ismerősőmmel terveztünk egy új kártyát a vasra.
Ezért nekem már megy a 16X-an a kari és tettem a pci portba egy olyan kártyát amin volt e-sata port igy utána a tőbb vinyo is ment csak már külsőben. Ha szeretnétek van egy pár darab bővítő kártya nálam felteszem hirdetésbe őket.
Ja azt hozá kell tenem a kártya elkészitése sacper 1200 ft-be került mindenestül.És az IBM gépek mindik tetszetek nekem ahogy a HP gépek is mind olyan profi hogy csak na. Pl van nekem egy HP NetServer E60-om. Csak játszadozom vele de akkor is nagyon álat és van még egy pár IBM gépem ő velük is csak szorakozom.
Bár azt én se merném álitani ,hogy stabilabak mint az általam ősszeválogatot alkatrészekből épitet kisméretű gép. Én ősze hoztam egyet egy asztali dvd lejátszó házába épitve. Nem került 35e többe és nagyon jólmegy a kicsike. ha szeretnétek írok rola egy cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest