- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebigtom
csendes tag
Eredetileg a TV saját frissítésév el próbáltam, de akkor azt mondta, hogy nem talál frissítést. Aztáb a vieratools-ban mászkáltam (youtube-ozni akartam), és akkor szólt a TV, hogy ehhez frissítés kell, és keressen-e. Mondtam, hogy igen, és akkor megtalálta a 2.505-öt, és felrakta.
Szóval végül a TV rakta fel a netről. -
ebigtom
csendes tag
Feltettem a 2.505-ös firmwaret. Látszólag nem sok változott, MKV továbbra sincs. Ugyanakkor most van felirat támogatás a lejátszóba. srt-vel próbáltam, még kódlapot is lehetett állítani (latin1-latin2-ciril), és jól jelentek meg a magyar ékezetek. A felirat fekete háttérrel fehér betű, és lehetne egy kicsit nagyobb, de egész használható. Nem tudom, hogy ez a 2.505 érdeme, vagy korábban is benne volt már. Úgy hoztam elő, hogy a feliratos film elindítása után megnyomtam a távirányítón az options gombot, és előjött egy divx felirat menü, ahol be lehetett kapcsolni a felirat támogatást (defaultban ki volt kapcsolva).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest