Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nekem is zúg a 42G20-am. Nem nagyon, csak egész közelről hallani. Illetve éjszaka csendben némelyik nagyon világos jelenetnél azért meghallani nézési távolságból is.
Ez a mérték engem egyáltalán nem zavar még, de mindenesetre elég gáz a panasonic márka részéről, akár zúg a többi plazma is, akár nem. Celeborn-t ismerem innen, az ő 42G20-a pl többször hangosabb ennél. -
FefeeX
veterán
ez nem beégés. Ha gyakran nézed 4:3ban, akkor a szélén a két fekete csík nincs használat alatt, ergo erősebb fénye lesz, mint a középsőnek.
DE
ki az aki azért vesz 50"-os tévét hogy kb 30"-on nézze rajt a tévé adást? Majdnem a teljes terület fele elveszik így, holott a legtöbb tévéadásnál szerintem nem zavaró, ha levágja a tévé az adás alsó és felső részét...szerk: hsz írás közben elmentem kávézni és megelőztek

Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- Mini-ITX
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest