- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
geoff
tag
A lenti linken szereplő tesztben mértek áramfelvételt is (P42G20):
Kalibrálás után: 164W HD jellel. Avforumson is van ilyen jellegű mérés, ott szürke képen 154W-ot mértek.
-
geoff
tag
Nem túlzás, felhúzott redőnyökkel sincs semmi tükröződés a képen. Persze a kontrasztok és a színek így kicsit fakóbbak értelemszerűen, ezért a sötétített szoba mindíg jobb képet ad, de élvezhető nappali fényben is.
De itt egy másik G20-as teszt, ahol ezt szintén megerősítik (a pana írja is sok helyen, hogy ezen a téren sokat javítottak):
"The most significant change in regards to reflections is another one, though. The plasma technology is comprised of different layers of glass and often the light reflections from sunlight or lamps would reflect into the layers and the in-panel reflections would cause the panel to appear dim and lifeless. Panasonic has improved in-panel reflections on G20 considerably by reviewing the actual plasma structure. "
Forrás: [link]
-
geoff
tag
Én is féltem, hogy a tv adások milyenek lesznek plazmán (eddig egy 8 éves crt volt), de mivel elég keveset nézek TV-t az sem zavart volna, ha nézhetetlen. A P50G20-on kellemes meglepetés volt ez is, egyáltalán nem zavaróak a tv adások, sőt. Szebbek lettek ezek is. Az egyetlen zavaró dolog, hogy mindíg kézzel kell 4:3-ra állítani, ha ilyen jelet ad a csatorna. (Lehet azért mert erősítőn keresztül megy ez is, és nem érzékeli automatikusan)
LCD vitához pedig: az LCD lehet, hogy élesebb, és tisztább, de nem állóképeket nézni vesz valaki egy 40+ colos TV-t. Nekem a G20-on is volt olyan, hogy túl éles, természetellenes volt a kép, nagyon zavaró tud lenni. Aztán rájöttem, hogy csak a super resolution volt bekapcsolva, azt kiszedve már sokkal természetesebb lett a kép. Tehát ennél élesebb nekem már zavaró lenne.
-
geoff
tag
Egyébként a VGA porton nem is lehet fullHD felbontást elérni PC-t rákötve, azt csak HDMI-n képes megjeleníteni.
-
geoff
tag
A Panasonic megvette pár éve a Pio-t, a plazamatechnikájukkal együtt. Lassan remélhetőleg felhasználják a megszerzett tudást
Nekem egy 50"-os G20 van otthon, eddig minden szempontból meg vagyok vele elégedve, a teszt is megerősített, hogy jó választás volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- Napelem
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest