Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új dizájnt kap a Nova széria friss generációja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovacsz282
üzenetére
Sajna a hangerőgomb poziciója ezt nem befolyásolja: ez aux és nem pre out tipusú kimenet.
-
törölt tag
válasz
kovacsz282
üzenetére
Erösitő nélkül nem fognak megszólalni.
És nem érzékeli. -
törölt tag
válasz
sztomi1981
üzenetére
Pro4 tavalyi,pro5 idei technológia,gyorsabb és más algoritmust használ.
Nézd meg egymás mellett a kettőt és akkor írj ilyet hogy megéri vagy nem. Ha meglátod,nem is lehet kérdés,hogy minden pluszban kiadott fillért megér.Szerintem. -
-
törölt tag
S20-al és egyéb G13-al nincs,PV80,PV 8 és 50X10y plazmákkal viszont van tapasztalatom. Ugyan nem együtt láttam a észülékeket,de már ax X10y is ráver a pv80ra.Ugye eleve más proci hajtja őket.Mélyebbb feketéje is, de sötétebb,és erösebb szinekkel van beállitva(ez gazdafüggő").G13at csak boltban láttam még.
-
törölt tag
Ha tényleg csak a fent említett célokra akkor még jobban is jársz a plazmával,mert gyakorlatilag elhanyagolható az input lagja.Sdre filmre DVDre jobb a plazma Képileg kevés LCd éri utol,és teljes mozgóképfelbontása van..De ha böngészni is akarsz akkor felejtős,arra nem való.
-
törölt tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Ö nem néz és nem is akar nézni,ahogy szavaiból kiveszem.Inkább mellébeszél,és hajtja a "sokat fogyaszt,tükröz,beég" baromságait,akárhányan cáfolják.De én láttam,mert nagybátyáméknál olyan van,focirajongó,és Sd-re nagyon jó az X10 és focimeccset nemegyszer néztünk nála,és jobb nem is kell.NAGYON SZUPER! G10-közeli minöségü képe van meccseknél SD-n.
-
törölt tag
Félre ne érts.én neem vagyok ellene aegy jobb LCD-nek,és szereltem fel/állitottam be haveroknek,és azok ismeröseinek,vannak azok közt is jók.(Pl nemrég 1 samu40C750..eszméletlen jó!)Csak nekem furán jött le,hogy ide irod az LCD-hype-ot.persze hogy lehurrogják. Egyénként te is nézd meg a G20-at vkinél otthon vagy áruházi próbateremben neonok nélkül,akár LED-LCD-vel váltakozva..Én megtettem és nem kérdés a választásom(G20 vagy 30)

-
törölt tag
válasz
BloodRay
üzenetére
Csak épp a fogyasztásbeli különbség a különböző kategóriájú LED-ek és plazmák között hatványozottan jön ki...
Tegyük fel hogy igazad van:fogyassza dupláját a plazma átlagban,amit erösen kétlek,de legyen igazad. kettö közöttü árkülőnbség 20 ezer amit linkeltélEz kb háromhavi számla. A két lészülék közötti fogyasztás,az 3 villanykörte. Node nemcsak tévézünk hanem minden más is megy áramról.Ha 170 Watott(mivel 350-es táp van a g20ban), napi 5 órában használsz, akkor az 50 forinttal számolva napi 30Ft ba kerul ami egy honapban kb,900Ft Ez max, ettőé csak kevesebb lehet mert ekkora menyiséget csak teljes fehér fénynaél,tejles hanferön és mindenzt felhuzva fogyaszt.Ez viszont messze nem akkora különbség hogy két tévé között csak ez döntse el melyiket vegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95CAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Atacama Equinox AV állvány
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest