- Hívószám-hamisítás
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovacsz282 #644 üzenetére
Sajna a hangerőgomb poziciója ezt nem befolyásolja: ez aux és nem pre out tipusú kimenet.
-
törölt tag
válasz
kovacsz282 #642 üzenetére
Erösitő nélkül nem fognak megszólalni.
És nem érzékeli. -
törölt tag
válasz
sztomi1981 #636 üzenetére
Pro4 tavalyi,pro5 idei technológia,gyorsabb és más algoritmust használ.
Nézd meg egymás mellett a kettőt és akkor írj ilyet hogy megéri vagy nem. Ha meglátod,nem is lehet kérdés,hogy minden pluszban kiadott fillért megér.Szerintem. -
-
törölt tag
S20-al és egyéb G13-al nincs,PV80,PV 8 és 50X10y plazmákkal viszont van tapasztalatom. Ugyan nem együtt láttam a észülékeket,de már ax X10y is ráver a pv80ra.Ugye eleve más proci hajtja őket.Mélyebbb feketéje is, de sötétebb,és erösebb szinekkel van beállitva(ez gazdafüggő").G13at csak boltban láttam még.
-
törölt tag
Ha tényleg csak a fent említett célokra akkor még jobban is jársz a plazmával,mert gyakorlatilag elhanyagolható az input lagja.Sdre filmre DVDre jobb a plazma Képileg kevés LCd éri utol,és teljes mozgóképfelbontása van..De ha böngészni is akarsz akkor felejtős,arra nem való.
-
törölt tag
válasz
Johnny Cage #510 üzenetére
Ö nem néz és nem is akar nézni,ahogy szavaiból kiveszem.Inkább mellébeszél,és hajtja a "sokat fogyaszt,tükröz,beég" baromságait,akárhányan cáfolják.De én láttam,mert nagybátyáméknál olyan van,focirajongó,és Sd-re nagyon jó az X10 és focimeccset nemegyszer néztünk nála,és jobb nem is kell.NAGYON SZUPER! G10-közeli minöségü képe van meccseknél SD-n.
-
törölt tag
Félre ne érts.én neem vagyok ellene aegy jobb LCD-nek,és szereltem fel/állitottam be haveroknek,és azok ismeröseinek,vannak azok közt is jók.(Pl nemrég 1 samu40C750..eszméletlen jó!)Csak nekem furán jött le,hogy ide irod az LCD-hype-ot.persze hogy lehurrogják. Egyénként te is nézd meg a G20-at vkinél otthon vagy áruházi próbateremben neonok nélkül,akár LED-LCD-vel váltakozva..Én megtettem és nem kérdés a választásom(G20 vagy 30)
-
törölt tag
válasz
BloodRay #132 üzenetére
Csak épp a fogyasztásbeli különbség a különböző kategóriájú LED-ek és plazmák között hatványozottan jön ki...
Tegyük fel hogy igazad van:fogyassza dupláját a plazma átlagban,amit erösen kétlek,de legyen igazad. kettö közöttü árkülőnbség 20 ezer amit linkeltélEz kb háromhavi számla. A két lészülék közötti fogyasztás,az 3 villanykörte. Node nemcsak tévézünk hanem minden más is megy áramról.Ha 170 Watott(mivel 350-es táp van a g20ban), napi 5 órában használsz, akkor az 50 forinttal számolva napi 30Ft ba kerul ami egy honapban kb,900Ft Ez max, ettőé csak kevesebb lehet mert ekkora menyiséget csak teljes fehér fénynaél,tejles hanferön és mindenzt felhuzva fogyaszt.Ez viszont messze nem akkora különbség hogy két tévé között csak ez döntse el melyiket vegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged