Hirdetés
- Netfone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
pusi1981
üzenetére
Van itt egy hivatalos panasonic oldal, ahol egy Netgear adapter is szerepel a hivatalos listán.
Úgy tűnik jóval olcsóbb, de itthon nem könnyű beszerezni.
Viszont működik, ezt egy fórum felhasználói megerősítik.De épp ebben a fórumban olvasható egy másik jópofa megoldás is, egy 5-6 ezer Ft-os WLAN access pointtal és egy hálózati kábellel oldották meg (az a kis kézi rajz a fent belinkelt fórum oldalon).
-
kbalazsa
senior tag
válasz
pusi1981
üzenetére
Nekem tuti nem érne annyit... úgyis hogy tudom, szinte semmire nem használom a hálózati kapcsolatát. Egyszer kipróbáltam a Viera szolgáltatásokat, megnéztem a szoftverfrissítést, aztán annyi.
Nálam annyival egyszerűbb a helyzet, hogy eleve a TV alatt van a router, így nem kellett sokat kábelezni... így meg aztán tényleg fel sem merült, hogy esetleg wi-fi adaptert szerezzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!!Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató, 2 év gari
- Lypertek PurePlay Z7 TWS Bluetooth fülhallgató
- TCL 32S4K Smart TV Bontatlan új
- Audeze Penrose wireless ultra prémium Playstation/PC/Mac/Android gamer füles! Boltokban már nincs!
- Elado Sharp LC-46LE824E Aquos led tv
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest