Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
AlienSub
üzenetére
OKOK. Nem szóltam semmit.

A ciripelés... hát, azt mondták a szervizben, hogy ez így normális. Viszont voltam Locutus néven futó cimborámnál, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nála bizony sokkal halkabb. Viszont még van egy reményem. Ma jön meg az APC zavarszűrős (és persze túlfeszvédős) elosztóm, de csak holnap megyek el érte, mert ma alkoholba fojtom bánatom.
Van aki szerint ez segíthet (mármint a zajszűrés), van aki szerint nem... Hát én minden esetre bízom benne, hogy valamivel legalább jobb lesz. De nagyon furcsa a dolog, mert néha azt veszem észre, hogy ugyanazon képtartalom mellett is különböző mértékű ciripelést produkál. Néha mintha jobban rázendítene. Dehát mit tudok tenni? Ha a fogyasztóvédelemhez fordulok, és ők is azt mondják, hogy ez így jó, akkor még nekem kell fizetnem... Ebből sehogy sem jöhetek ki jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest