Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
AlienSub
üzenetére
OKOK. Nem szóltam semmit.

A ciripelés... hát, azt mondták a szervizben, hogy ez így normális. Viszont voltam Locutus néven futó cimborámnál, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nála bizony sokkal halkabb. Viszont még van egy reményem. Ma jön meg az APC zavarszűrős (és persze túlfeszvédős) elosztóm, de csak holnap megyek el érte, mert ma alkoholba fojtom bánatom.
Van aki szerint ez segíthet (mármint a zajszűrés), van aki szerint nem... Hát én minden esetre bízom benne, hogy valamivel legalább jobb lesz. De nagyon furcsa a dolog, mert néha azt veszem észre, hogy ugyanazon képtartalom mellett is különböző mértékű ciripelést produkál. Néha mintha jobban rázendítene. Dehát mit tudok tenni? Ha a fogyasztóvédelemhez fordulok, és ők is azt mondják, hogy ez így jó, akkor még nekem kell fizetnem... Ebből sehogy sem jöhetek ki jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Óra topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest