- iPhone topik
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ezt csak alá tudom támasztani. Annál is inkább, mert nekem is egy Eizo (24-es S-PVA) monitor és egy Pana plazma figyel otthon. Monitornak jobb az LCD, bár még ott is zavar, hogy este (sötétben, amikor TV-zek, vagy netezek), minimális fényerőnél az LCD kontrasztja/színvilága már nagyon gyatra. A plazmán letekerem a fényerőt még háttérvilágítás nélkül is alacsonyra, és bár a fehérek picit kékes beütést kapnak, de minden más kiváló marad. Kontraszt kb. olyan lesz, mint az LCD-n 3/4 fényerőnél, amitől már kifolyik a szemem átlagos nappali fényviszonyok között is.
Szóval szerintem másra jó a kettő. Esti mozizáshoz, alacsony fényerőn az LCD még mindig ratyi, és igen, néztem az új LED-eseket is. A dinamikus kontraszt is a jó esti filmezés ellensége.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest