- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ezt csak alá tudom támasztani. Annál is inkább, mert nekem is egy Eizo (24-es S-PVA) monitor és egy Pana plazma figyel otthon. Monitornak jobb az LCD, bár még ott is zavar, hogy este (sötétben, amikor TV-zek, vagy netezek), minimális fényerőnél az LCD kontrasztja/színvilága már nagyon gyatra. A plazmán letekerem a fényerőt még háttérvilágítás nélkül is alacsonyra, és bár a fehérek picit kékes beütést kapnak, de minden más kiváló marad. Kontraszt kb. olyan lesz, mint az LCD-n 3/4 fényerőnél, amitől már kifolyik a szemem átlagos nappali fényviszonyok között is.
Szóval szerintem másra jó a kettő. Esti mozizáshoz, alacsony fényerőn az LCD még mindig ratyi, és igen, néztem az új LED-eseket is. A dinamikus kontraszt is a jó esti filmezés ellensége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest