- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
A személyes tapasztalataimról beszélek, éveken keresztül ment napi 6-8 órát folyamatosan a retekklub nálunk, és nincs maradandó beégés, legalábbis olyan biztosan, ami normál nézési távolságból (2-2,5 m) észrevehető lenne. 2005 végi Panasonic plazma, azóta szerintem csak javult a technológia.
-
erdoke
titán
válasz
pusi1981 #971 üzenetére
Régebbi modelleknél se ég bele, mert szokták változtatni a helyét, reklámok alatt nincs kint, és mintha a TV is trükközne az ilyen problémák elkerülésére.
Apropó, az edigital-ban kamatmentes hitel akcióban van G20-ból több méret is. A 42-es 230e, az 50-es 350e, előbbinél 10 %-ot kell otthagyni, az utóbbinál 20-at, és mindkettőnél 8 havi törlesztésre kell bontani a maradékot. Magyar Panasonic-os készülékekért szerintem nem rossz ajánlat, különösen az 50-es.
-
erdoke
titán
Ezt csak alá tudom támasztani. Annál is inkább, mert nekem is egy Eizo (24-es S-PVA) monitor és egy Pana plazma figyel otthon. Monitornak jobb az LCD, bár még ott is zavar, hogy este (sötétben, amikor TV-zek, vagy netezek), minimális fényerőnél az LCD kontrasztja/színvilága már nagyon gyatra. A plazmán letekerem a fényerőt még háttérvilágítás nélkül is alacsonyra, és bár a fehérek picit kékes beütést kapnak, de minden más kiváló marad. Kontraszt kb. olyan lesz, mint az LCD-n 3/4 fényerőnél, amitől már kifolyik a szemem átlagos nappali fényviszonyok között is.
Szóval szerintem másra jó a kettő. Esti mozizáshoz, alacsony fényerőn az LCD még mindig ratyi, és igen, néztem az új LED-eseket is. A dinamikus kontraszt is a jó esti filmezés ellensége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest