Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van, de pont ezért is jó.
Itt van egy Leica D-Lux 4, a Panasonic LX3 pirospöttyös testvére, és 6 évesen 270 euróért van rá licit ebayen. [link]
Újonnan 600 euró volt, 6 év alatt felére esett az ára a használt piacon. Kéretik utána csinálni.
(#155) Freddy76
Szerintem sokan. Nekem is van licenszem. 30-ért simán elviszik, és akkor csak 20 a gari meg a pötty.
-
Tuninger
addikt
A Dpreview egyre inkább hallgat a fórumozókra, így megnézegette a sarkalatosabb részeket, pl van pár tesztkép a reviewban ami -2 sharpness -5 noise reduction mellett készült, és azt írják sokat javul. Sajnos csak 1-2 képet postoltak ezzel a beállítással.
Nézegettem ezt új lens test részt (végre!) és egészen meggyőző. Bár meglepő hogy a real world samplenél majd minden állásban "jó" az eredmény, míg a test chart esetén (ami ugye közel fókusz) komoly különbségek vannak lerekeszelésnél.
Összességében elégedett vagyok, szerintem a legjobb kompakt lett a hiányosságai ellenére. Az biztos hogy kicsit belekavar az állóvízbe, a Sony válasza szerintem jön tavasszal, a Canoné pedig valamikor 2020 környékén. -
Tuninger
addikt
Kísérletezni már most is tudsz a felkerült nyers fileokkal, van egy elég körülményes hack , amivel a lightroom azt hiszi gx7 raw fileokat lat es gond nelkul megeszi.
Itt erheted el:
http://www.mirrorlessjourney.com/blog/2014/11/panasonic-dmc-lx100-unboxing-and-a-quick-raw-fix
(Sajnos mobilrol nincsnek gyorskeyek a "link beillesztéséhez"A recés élek szerintem azért vannak (én nem látom) mert nincs a kamerában OLP szűrő
-
Tuninger
addikt
A jpg színei szerintem szuperek. A részlet, és a zajkezelés már kevésbé. Végtelenben élesítési hibák és még iso200on is zaj látható. A rawtherapee kezeli a rawot, brutális tartalék van még a fileokban! Én abban remenykedem , hogy az élesítés finomitasaval, zajszűrés csökkentésével az in-camera jpgen is lehet javitani. Ebbol a szempontbol az Rx100 egyertelmuen jobb.
Az obi egyebkent F4-en éri el a csúcsélességet középen, és F5.6on a széleken, a teljes zoomtartományon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest