- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Darabosnak, sávosnak tűnt a kép, szemben a többivel. De most megnéztem újra, valószínű csak a flickr nem töltötte be rendesen az előbb...
Amúgy nekem is kéne. A specifikációi nagyon klasszak, és a Leica még vonzó is, ha ilyenek a jpg-k. Kár, hogy most vettem LR-t, így a grátisz LR-rel nem tudnék mit kezdeni...
-
|AP|
veterán
-
ati3x
senior tag
6-os samsung panel van benne. A feketéje ugye nem o-led. ;-) ha onnét közelítek, hogy elötte egy 28-as samsung képcsöves tv-nk volt 3 évig.. Amit ingyen kaptunk.. Elötte meg évekig nem volt semmi. ;-) viszont a "smart" tàvirànyító elég cool. Kb 5 perc alatt eljutotam a "miez a sz*r"-tól a "besz*ràs milyen jó" érzésig. Csont nélkül megtalàlta a wifin a nast is. Oda vissza lehet összekapcsolni a szàmítógéppel is.
A youtube-on telóval lehet tàvirànyítani... -
Dexar007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest