- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az viszont már nagyon korrekt, sokkal jobb, mint annyiért egy ultrazoom kompakt 3,5-ös fényerővel
Különben ellennék én is MILC-cel, ha nem lett volna sokkal drágább, még akkor is, amikor az 1100-at vettem, akkor komoly esélye lett volna.@csakb : "Amiket ő felsorolt, azok viszont új árak, és nem is a legolcsóbb helyen. "
Árukereső, nem értem rá nézelődni, első találatot benyomtam.@kitobni téma : Ne röhögtessük egymást, a Nikon kitobija egész jó, a Canon IS-es is elviselhető... nyilván, nem profiknak, de azért lássuk be, aki magasabb szinten van, az nem kitobival vesz vázat.
Nekem viszont, régi ultrazoom kompaktról váltva, még a Canon 18-55 non-is (LOL) is és a 75-300 előrelépés volt, aztán pénz esetén majd jól lecserélődik. Belépőszint - persze, lehetne jobb, minden lehetne jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI POCKET 2 Standard kamera kiváló állapotban eladó, tartozékokkal!
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged