Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisspista

senior tag

válasz johnahex #1010 üzenetére

Erről a hibáról nem a forgalmazó tehet, hanem kizárólag a gyártó, mivel nincs kapacitása a forgalmazónak kipróbálni az összes készüléket! Megértem, ha dühös vagy, de a tesztek pont erre vannak, hogy kiderüljön: milyen is a készülék.
    Érdekes módon nem minden készülék rossz, mert beszéltem közvetlen lengyel vásárlóval, illetve itt a fórumon is jelezték, hogy jól működik az EXPI, s az általam vázolt hibajelenség nem reprodukálható! Valószínűleg van egy hibás gyártási széria, vagy nem tudom.

Az én példányom speciel úgy let jó, hogy leszedtem az összes felesleges app-ot, a gyári, megmaradt app-ok gyorsítótárát kiürítettem, majd egyesével kilőtem a háttérfolyamatokat, és az összes futó programot (végén magát az andrid rendszet is). Utána feltettem egy TouchRecalculating nevű alkalmazást, ami bekalibrálta a képernyőt, ezt kb 20x indítottam el, majd újrainditottam a készüléket is kb 5x. Ezt követően a bekapcs gomb s a hangerővel játszottam addig (készenléti állapotból), míg a képernyőzárat ki nem tudtam oldani jobbra csúsztatással. Mellesleg én magam tettem fel az 1GB-ra javítást, ami szitén begyorsította a rendszert. Nekem így lett jó a készülék, igaz benne van 2-3 napom az egész folyamatban, de most legalább jó. A vissza gombot szoftveresen kitettem a kijelzőre, mert ez néha még mindig rossz...

A hiba nem érintőképernyőre vezethető vissza, hanem memória és rendszerfuttatásra. Ez az új hardver java alapokon működik, melyre Android rendszer lett húzva, s ez az újítás sem mutat előrelépés, mert szerintem az MTK procival szerelt Vertis02 Plus vagy a vertis-01 Plus sokkal jobban összerakott és megbízhatóbb készülék!

Új hozzászólás Aktív témák