- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
sőt, oda és vissza, mint a hobbit.
bár szerintem csak eddig ezzel vagyok a legelégedettebb.
de ez független attól, hogy megérzésem szerint (a hangok súgták a fejemben, bocsi) a pénztárcám vastagsága nincs fordított arányban a képességeimmel, és nem egy bányászló látóterével törtetek bele a világba.
"Nem a munkád vagy... és nem is a bankbetéted! Nem a kocsid vagy és nem a tárcád tartalma! Nem egy menő ruha vagy!"
végére akkor illesszük a telefonunkat is.
a folytatását akár meg is lehet keresni az idézetnek. úgy célzásként. bár érzésem szerint már ez is előfordulhat, hogy meghaladja egyesek képességeit, a dolog mondanivalójának - ami megint csak független a telefonomtól - megértése pedig lehet, hogy fényévekre fog tőle esni, egy messzi, messzi galaxisban.
ma ilyen filmes idézet napom van.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
A kedvenc gyártóm a Sony. Eredetileg Z1-et akartam venni. Persze drága volt. Vártam, hogy majd a Z2 lejjebb nyomja az árát. Így is történt, de a Z2 pont abban lett jobb a Z1-től, ami nekem se jött volna rosszul. Már majdnem megvettem a Z1-et, gondoltam, kompromisszumot kötök, bevallom a rossz kijelzőt, rossz hangszórót, nagyobb kávákat.
Akkor eszembe jutott, hogy itt olvastam a Xiaomi Mi3-ról. Megnéztem, és majdnem ugyanaz, mint a Sony, mondjuk nem vízálló, kamerában gyengébb, de jobb a kijelzője, hangszórója.
Akkor a Z1 365€ volt, 5€ szállítással, valami sufnigsm-ben.
A Mi3 217€ volt, kb 18€ szállítással.
Nekem egyértelmű lett, hogy ha spórolni akarok, akkor a kínait választom. Nem bántam meg. Néha hiányzik a Sony UI meg media appok, de elvagyok.
Következő telefonnak majd Xperia Z4-et, esetleg Z5-öt tervezek, ha nem lesznek idegesítő hibáik, és sikerül jó áron hozzájukjutni, majd valamikor 1-1.5 év múlva.(és ezzel máris nem lettem jó ízlésű burt1793 szerint, mert akkor már 1.5-2 évig lesz ez)
De félő, hogy az ár miatt megint valami kínaim lesz.Crytec210 LOL de az nem olcsó
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
A kínaiak előállítják, aztán kész, licenceket nem fizetnek, ezzel is sokkal olcsóbbak, ez szerintem se helyes, de ez van. Ha meg az Áfát is meg tudod úszni, az is neked jobb. Engem nem érdekel, hogy lett ilyen olcsó a telefonom egész addig, amíg nincs vele baj. És nincs vele.
hunter84 természetesen nem veszik annak, de néha annyit vagy még többet ér, az tény.
colomb2 nem, nem hiszem azt, de néhányra van. A nevesebb gyártók ismertebb készülékeire viszont általában van.
-------------------------
Én nem akarok senkit megtéríteni, mert az itthon vásárolt Samsung/LG/Sony/akárminek ugyanúgy van előnye, mint a Kínában vásárolt Opportunity/Meizu/Oneplus/Xiaomi stb-nek. Kinek mi fontos.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
virkir
veterán
Mutass már nekem légy szíves top hardverrel szerelt presztízs márkát bruttó 100k-ért két év garanciával például.
Aztán amire te is rájöttél, hogy a ficsőrfonod is szimplán kínai de te ugye nem vennél kínai telefont.
A pár kérdésre meg, ugye azért is olcsóbb mert te magad bajlódhatsz a garanciával és ezt vagy elfogadod vagy fizetsz súlyos tízezreket. Én az előbbit választottam és nem bántam meg.
A szabadalmak, egyebek, felhasználói szempontból a kinemsz@rja le kategória, oldják meg egymás között.
a sárgásodó kijelzős telefonjukkal, amire meg az os-t sem tudjak rendesen optimalizálni
Ha lenne fogalmad a dolgokról akkor nem írnál ekkora marhaságot kolosanyi-val párban.Lásd
ha a szoftveres támogatás nem épp a legjobb és bugos a gyári ROM - lásd O+O
Tényleg szar a softver support amikor csak 28 féle rom létezik jelenleg rá.
Hát ja.
A presztízs márka sony telefonokra minden frissítéssel egy bug helyett jött kettő de a supportjuk az aztán kifogástalan. Ugye?
Meg okoska mutass már nekem egy azaz egy darab androidos márkát ahol nincsenek bugok."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
QwErTy42
addikt
+1 Ez ííígy van!
Nem véletlenül drágábbak a Samsung, LG, MS (korábbi Nokia), HTC, Sony... stb.
Fizetnek vámot, áfát, járulékokat, szabadalmak után; szupportot és szervizhátteret biztosítanak. Ezek bizony komoly pénzekbe fájnak.
Úgy könnyű olcsó lenni, hogy gyakorlatilag csak legyártanak egy telefont, ráb-sznak egy szoftvert és csókolom.Remélem is, hogy ott maradnak ahol vannak!
Mindig elfelejtik a nagy csájna-fun emberkék, hogy ha majd egyszer mindent Kínában gyártanak, akkor mi itt Európában k-rvára éhen fogunk halni. Így tessék az ő terjeszkedésüknek szurkolni!
Arról nem is beszélve, hogy tönkre vágják a saját országukat mindeközben.[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest