Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maranello74
aktív tag
válasz
#95590400 #73 üzenetére
Egy igazi konzumidióta biztosan nem venne Note 4-et mert rétegtermék ellenben egy szifont minden további nélkül.
Az, hogy valaki egy ismeretlen személyt egy kijelentése muatt bekategorizál szintén egyfajta idióta jelzővel illethető(persze nem a konzumra gondolok) de nem biztos, hogy érdemes. -
Maranello74
aktív tag
válasz
#95590400 #73 üzenetére
Ami nem elég jó az nem elég jó. Ne akarjátok már megmagyarázni, hogy tévedésből van ekkora árkülönbség a kinai szarok és a nagy márkák között. (és ti rájöttetek a nagy titokra, hogy a samsung apple stb csak csomagolócégek akik gyakorlatilag ugyanazt a féligkész, félig lopott garancia nélküli gagyit árulják csak celofánba csomagolva )
-
Maranello74
aktív tag
Tévedsz.
Ha erre válaszolnák akkor abbol banolás lenne hamarosan.
Inkább annyit mondok szomrkodj inkább magadban valahol és magyarázd magadnak, hogy miért volt olcsó amit vettél. Biztos a világ legnagyobb üzletét csináltad.
Én elégedett vagyok te magyarázkodsz ár/értékről. Valóban én többet fizettem viszont nem kell megmagyaráznom, főként nem neked. -
Maranello74
aktív tag
Összeségében, de ezt már leírták.
Nem kell a kövér barna, hiába mondod hogy jól főz meg takarít és, hogy jobban járok vele.
Ezért nem ülök toyotában. Note 4-et használok mert szerintem most az a legjobb(összeségében). A többivel túl sok kompromisszumot kellene kötnöm amit nem szeretek. -
Maranello74
aktív tag
Maradok a bevált dolgoknál. Mire a "0"presztizsértékből kitörnek addigra az élmenők is továbblépnek amit az oppo félék megint csak másolni fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei mutatók sem voltak rosszak, jövőre azonban megduplázná eladásait a feltörekvő kínai gyártó.
- Zyxel NAS326
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest