- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Maranello74
aktív tag
válasz #95590400 #73 üzenetére
Egy igazi konzumidióta biztosan nem venne Note 4-et mert rétegtermék ellenben egy szifont minden további nélkül.
Az, hogy valaki egy ismeretlen személyt egy kijelentése muatt bekategorizál szintén egyfajta idióta jelzővel illethető(persze nem a konzumra gondolok) de nem biztos, hogy érdemes.[ Szerkesztve ]
-
Maranello74
aktív tag
válasz #95590400 #73 üzenetére
Ami nem elég jó az nem elég jó. Ne akarjátok már megmagyarázni, hogy tévedésből van ekkora árkülönbség a kinai szarok és a nagy márkák között. (és ti rájöttetek a nagy titokra, hogy a samsung apple stb csak csomagolócégek akik gyakorlatilag ugyanazt a féligkész, félig lopott garancia nélküli gagyit árulják csak celofánba csomagolva )
-
Maranello74
aktív tag
Tévedsz.
Ha erre válaszolnák akkor abbol banolás lenne hamarosan.
Inkább annyit mondok szomrkodj inkább magadban valahol és magyarázd magadnak, hogy miért volt olcsó amit vettél. Biztos a világ legnagyobb üzletét csináltad.
Én elégedett vagyok te magyarázkodsz ár/értékről. Valóban én többet fizettem viszont nem kell megmagyaráznom, főként nem neked.[ Szerkesztve ]
-
Maranello74
aktív tag
Összeségében, de ezt már leírták.
Nem kell a kövér barna, hiába mondod hogy jól főz meg takarít és, hogy jobban járok vele.
Ezért nem ülök toyotában. Note 4-et használok mert szerintem most az a legjobb(összeségében). A többivel túl sok kompromisszumot kellene kötnöm amit nem szeretek.[ Szerkesztve ]
-
Maranello74
aktív tag
Maradok a bevált dolgoknál. Mire a "0"presztizsértékből kitörnek addigra az élmenők is továbblépnek amit az oppo félék megint csak másolni fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Orvosi kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest