- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
pintermiki #5 üzenetére
-
viktorhu
veterán
válasz
pintermiki #34 üzenetére
Ennek mi köze a huaweies hírhez? Egy androidos okostelefon eladhatóságát csökkenti a gyártó szerint, ha a felhasználók nem férnek hozzá a Google alkalmazásokhoz. Erre előadod, hogy nincs is okostelefonod, és fogalmad sincs, hogy miben segíti a munkát. Köszönjük az információt, esetleg felsorolhatnád, hogy minek a hiányára vagy még ilyen büszke, és akkor egy cikk alatt letudhatjuk a dolgot. Pl. nem beszélsz idegen nyelveket, és nem érted, hogy mit vannak oda az emberek a hűtőszekrényért, miért kell külföldre utazni?
-
válasz
pintermiki #34 üzenetére
Ennyi.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
pintermiki #34 üzenetére
Az én volt főnököm is ilyen volt.
Éves szinten több milliárdos forgalommal 5-6 alkalmazottal. Nála még csak laptopot se láttam sose. Több gyártó cég teljes termelését megvette és a kész terméket továbbadta az ő általa kreált áron. A piac meg semmit se tudott vele tenni. -
Enci1983
senior tag
válasz
pintermiki #34 üzenetére
"Miért kellene okostelefont használni?"
Nem kell, senki sem írta, hogy kell. Viszont, használhatnék tárcsás mosogépet, tovább megyek, lemehetnék a közeli patakhoz és moshatnám ott a ruháim, de nem teszem, inkább van helyette automata. Értem? Ha lehet minél kevesebb dolgot hordok magamnál, okostelefonnal sok időt és helyet megspórolok ahelyett, hogy mindenre céleszközt használnék. Mindenki másképp és másra van berendezkedve. -
Giovan!
addikt
válasz
pintermiki #34 üzenetére
Én megértem, hogy nem akarsz okostelefont használni, el is fogadom, hogy neked erre nincs szükséged.
De minek akarsz másokat meggyőzni arról, hogy az ő kényelmi megoldásaik (mert bizony az okostelefon birtoklása kényelmesebbé tudja tenni az életet) valamiféle negatív dolognak számítanának. Mi az hogy függő?
Az a vicc, hogy egyre több vállalkozó vált "butatelefonra", na nem azért, amiért én, hogy nincs okosra szüksége, hanem mert nem lehet feltörni (vagyis nehezebb).Erre valami forrás? Én épp az ellenkezőjét tapasztalom.
-
válasz
pintermiki #34 üzenetére
Senki nem mondta hogy nincs ilyen réteg. Te mondtad hogy nem tudod felfogni hogy lehet függeni a Googletól. Mi meg mondjuk, hogy hogy lehet tőle. Valakinek a munkája miatt, valakinek a szociális élete miatt, stb stb... Ne kelljen már egy felnőttnek magyarázni hogy miért szereti a szart több millió légy. Mert a legyek így működnek, ezt el kell fogadni. Azért használunk Googlet mert kényelmes. Nem mindenki él a huszadik században.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
pintermiki #5 üzenetére
Mond ezt a 81 éves keresztanyámnak.
napi szinten lóg fent, és olyan dolgokon, hogy csak lesek. A 2-ik tabletjét nyúzza... (ok én vettem neki az elsőt, el is rontottam rendesen vele
)
-
altecsóka
tag
válasz
pintermiki #5 üzenetére
Tudod......inkább nem
Nem vagyunk egyformák,hála a ...valaminek.
Erre nem gondoltál, igaz? -
törölt tag
válasz
pintermiki #5 üzenetére
Középvezetőként ezt nehéz elképzelni, mondjuk építkezésen egy vezetőnek valóban nincs szüksége okostelefonra, bár már ez ott is ritka. Már egy másik topikban azt kifejtetted, hogy az átlag felhasználó meg sem érzi a google hiányát, mert senki nem e-mailezik meg youtubeozik csak böngészőből. És a szigorúan 16 éves korosztályból levont globális statisztikáid után sem Facebookot sem pedig Instagrammot nem használnak a fiatalok.
Most már persze okostelefonod sem volt soha, de ezt nyilván egy telefonokról szóló szakmai topikban fejted ki. -
Mustaros
aktív tag
válasz
pintermiki #5 üzenetére
Olyan témában kommentelsz , amihez lövésed sincs.. mikor Samsung hívő kommentel az Iphone forumon , mikor még iphone-ja soha nem volt..
Szerintem menjél kapálni nyomógombos telefonnal -
HawerKing
őstag
válasz
pintermiki #5 üzenetére
Hat
a hsz edet kegyetlenul szet lehetne trollkodni... valoszinu megis teszik paran
Lejart mar az az ido mikor buta telefonnal maszkal egy kozep osztalyu ember...
-
retroid
senior tag
válasz
pintermiki #5 üzenetére
Akkor szabad megkérdezhetem hogy milyen telefonnal szoktál beszélni emberekkel?
Kaputelefonnal vagy kiugrasz egy telefonfülkéhez?? -
válasz
pintermiki #5 üzenetére
Persze hogy nem tudod hisz magad írtad le hogy nem volt, nem használtad. Így ez a hsz totál felesleges és flame keltő.
Más. Ha alternatíva is lesz a Googlenek, az is évekbe fog telni. Addigra meg Trump hol lesz már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Medence topik
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Ingatlanos topic!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest