- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincskanál
tag
Nekem azért kell nagy kijelző, mert jobb rajta böngészni. És a legfőbb szempont a méret mellett az üzemidő, nem a divat vagy a flancolás. Az viszont tény, hogy pillanatnyilag pont drága tellefonokba raknak nagy aksit. Így pillanatyilag úgy néz ki a dolog, hogy szóba jön Note3, Lg G Pro2, Huawei Ascend Mate 2, és az LG G Flex. A Mate 2 nagyon szimpatikus, de sajnos lassan 3 hónappal a bejelentése után még mindig nem kapható.
Viszont örömteli, hogy végre felismerték a gyártók, hogy letojja mindenki, melyik telefon vékonyabb 0,3mm-rel, azt viszont megnézik, mennyi az üzemideje. -
Robi BALBOA
őstag
Kíváncsi leszek, hogy ez mitől lett Xplay, mert a Vivo Xplay a komolyabb DAC és erősítő miatt kapta ezt a nevet, örülnék neki, ha még egy gyártó komolyabban rá állna erre a témára.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Cyberpunk
félisten
válasz korcsillio #28 üzenetére
Nem mindenki van lapát tenyérrel megáldva. Nekem max 4,7" kéne, vagy 5" keret nélkül, de akkor gesztusvezérléssel a széleinél kevésbé érzékeny érintőpanellel.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
korcsillio
addikt
Én imádom az 5,5" de már nagyobbra vágyok
Kisebb telefont egyszerüen elképzelni sem tudok magamnak. -
neooen
aktív tag
Értelek benneteket. Mondjuk a 2,5 cm (hossz) és a 1,5 cm (szél) az azért nem kevés.
Kicsit úgy érzem a legtöbb embernél (nem feltétlen nálatok), hogy azért mert ez a csúcs készülék, akkor azt kell megvenni, közben pedig már rég nem akarna nagyobb méretet, de hát ez most a top. Nem gondolja át, hogy ezt már egyre kényelmetlenebb lesz használni, hanem megy mint a bárány aztán veszi meg. Olyan ez mint anno mikor hatalmas divat volt az a 10-20 centis talpú moonwalker cipő vagy mi . Mindenki hordta, mert az volt a menő, ma meg röhögünk rajta. Akinek nem inge...Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
+1
Akiknek 5 és 5,5 colos a telefonjuk (esetleg még nagyobbat is szeretnének), azok hogy mennek el 20-23 fok felett bárhová? Mibe teszitek? 190 centi felett talán még nem kérdés, de egy átlag magasságú férfinek (és még hol vannak az átlag magasságú lányok, ok ők táskában tartják, de hogy néz ki a kezükben és ahogy kezelik ) a zsebébe ezek már elég szarul férhetnek bele. Én a 4,5"-os Lumiámra mondom, hogy ennél már ne nagyobbat, mert gatyát akkor nem kinézetre fogok vásárolni, hanem zsebméretre. És a rövidnadrág, hmm...
Valaki magyarázza már el nekem, hogy hogy van ennyire igény ezekre a járólapokra?![ Szerkesztve ]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
halkow
őstag
ideje már hogy végre guritson valamit jobbat a Moto a rajz széria óta nem láttam olyan egyediséget mint anno az képviselt
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Cyberpunk
félisten
Inkább mini tábla. Talán jobban illik ez a kifejezés rájuk, mint az óriásmobil.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
C$abi
aktív tag
Hát, ha erre van igény, akkor csak gyártsák ezeket a nagy, bamba öszvéreket.
Telefonnál a tűrhető az a maximum 5 inch.[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Éljen
-
Prien
addikt
5.7 collon vagyok most és bizony innét már csak felfelé váltanék. Ez van.
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
Hmm, a 6,3 már kicsit nagynak tűnik, de 5,5-ig még elmennék simán szerintem, egy megfelelően vékony kávával.
-
tonerz
aktív tag
Nagyon beindultak ezek a 6" vagy afeletti phabletek.
De én egyenlőre maradok 5" környékén, max tabletben lépek 7-ről 8"-ra. -
Rickazoid
addikt
Remélem a Lenovo behozza őket Magyarországra hivatalosan.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
kelly416
veterán
Igen, valamikor nagyon vártam ennek a hírnek a megvalósulását, most talán eljött az ideje.
ng0ofy:
Ilyenre gondoltál? Elkezdődött, csak a többieknek is követni kéne. Bár már írták előttem... az ára meg mihez képest elszállt? Mondjuk egy 1020-at nem említek, a kamera "indokolja" az árazást, de van ott is jó pár ebben a kategóriában, ami kissé indokolatlan, és egyik sem vízálló. Itt lehet, ezt is bele számolták az árba.cain69:
Ahogy mondod, megveszed a propelleresnél (náluk a leg olcsóbb a kártyás ára is, ha jól tudom), hivatalosan függetleníted, ez is eléggé olcsó, és 135-ben benne vagy úgy, hogy tökéletesen használhatod bármilyen kártyával, de megvan a garanciád is. Törvényt sem szegtél, minden rendben.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
kymco
veterán
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nem akarok a fejlődés ellen szólni, de öregesen megjegyezném, hogy végre valamelyik gyártó bejelenthetné, hogy kényelmesen kézbe férő, de nagy tudású csúcs mobilt fog gyártani, ami nem apple...
Visszaolvasva is látom, hogy ezzel a túlméretezéssel nem csak nekem van gondom, de lassan eljön az ideje, hogy lecseréljem a mobilom és nem tudnék miből választani... ):
-
fogtunder
nagyúr
én használtam Note 2-t egy pár hónapigg, mert éppen ahhoz volt hozzáférésem, utána sírva menekültem egy S4 minibe (most nem mondom, hogy az bevált hosszú távon, de a mérete kezelhetőbb volt sokkal).
ha ültem, nem bírtam elővenni a zsebemből, volt olyan nadrágom, amit nem tudtam hordani, mert túl kicsi volt a zsebe hozzá. a nagy akksi jó volt, meg a szellős billentyűzet, de nálam hosszú távon nem vált be az 5" feletti méret, a 4,5-4,7" (szerintem) sokkal jobb volt napi szintű hurcolásra.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Graphics
Jómunkásember
Ha lezárul a vásárlás, akkor lesz miből válogatni egy Moto phablethez
@Lambach: igen , ez így van. Én msot fogok kipróbálni egy 7-es dual sim-es tabletet, ha megszokom akkor vége mindennek
[ Szerkesztve ]
-
Lambach
tag
Kövezzetek meg érte, de nekem nem kellene 6 hüvelyk alatt telefon. Megszokod ezt a nagyobb méretet, és utána nem kell többé egérmozi.
Now its too late/I bite I suck I empty you/Theres no escape/You have to follow me into/Into the empire of the vampire/Where dreams turn into fright/Into a land called transsylvania/Where life begins at night
-
daniel909
addikt
hajrá, vékony kávával meglesem.
bár az már ebből is borítékolható, hogy a kicsi tableteknek vége lesz idén. simán el fognak menni 7"ig a gyártók. már a 6,2" se sokkal kisebb.szóval jöjjenek csak.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest