- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Igen, valamikor nagyon vártam ennek a hírnek a megvalósulását, most talán eljött az ideje.
ng0ofy:
Ilyenre gondoltál? Elkezdődött, csak a többieknek is követni kéne. Bár már írták előttem... az ára meg mihez képest elszállt? Mondjuk egy 1020-at nem említek, a kamera "indokolja" az árazást, de van ott is jó pár ebben a kategóriában, ami kissé indokolatlan, és egyik sem vízálló. Itt lehet, ezt is bele számolták az árba.cain69:
Ahogy mondod, megveszed a propelleresnél (náluk a leg olcsóbb a kártyás ára is, ha jól tudom), hivatalosan függetleníted, ez is eléggé olcsó, és 135-ben benne vagy úgy, hogy tökéletesen használhatod bármilyen kártyával, de megvan a garanciád is. Törvényt sem szegtél, minden rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest