- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Jaj, ne kezd mert jönnek majd az FHD trollok (élükön Oroszlánkirállyal), hogy hülyeségeket beszélsz, és ellene vagy a fejlődésnek.
Egyébként nem sem látom értelmét a full-HD (csendben megjegyezném, hogy még a 720p-nek se) kijelzőnek. Én akksi, ill. üzemidő párti vagyok. Ahol le lehet egy kicsit "csípni" a HW-nől, hogy előbbi több legyen, ott én megtenném az biztos ... -
HeidBalu
csendes tag
Nem igaz hogy semmi értelme nincs a felbontás növelésének. A keleti írásjeleket nem lehet normálisan megjeleníteni egy alacsony ppi-vel rendelkező kijelzőn.
Ezek után remélem kevesebb "semmi értelme" kommentet lehet majd találni, anélkül, hogy egyáltalán bárki látott már fullHD 5" körüli kijelzőt.
-
Hadeska22
aktív tag
most vettem a s2mhöz új akksit, mert a régi beázott
.. így elketyeg 1 napig pedig rendesen nyúzom (2000mah),na most ugye ez 4 magos ( felőlem lehet LP.. meg stb.. de aki ért hozzá azt tudja hogy ez bullshit )..és igen a kijelző is...stb...sajnos nekem is ez fordult meg legelőször a fejemben amikor erre a készülékre gondoltam...
Ez amolyan első próbálkozásnak lehet tökéletes is.. de nem tudom ki hogy van vele.. ( oké..megrendelem e-bayről..ha arról van szó és már is nem kerül ennyibe..) de én sokallom ezt az árat ezért a cuccért.. főleg h s3-ast olcsóbban kapok, note2, meg nem kerül annyival többe ... és azoknak legalább van neve is.. I mean.. túl sokba kerül ahhoz képest hogy telekommunikációs körökbe egy noname cuccról van szó
..
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Star Trek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest