- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadeska22
aktív tag
Pedig amúgy van különbség.. jó példa a Gameloft , na nem mintha annyira sokat játszanék
.. de szép is lenne ha lenne ilyenekre időm
.. de pl. vettem egy gameloft játékot
playről.. Marketból.., és samsung appstore-ból is u.azt . ( megjegyzem össz-vissz azért mert a kettő 100 forintomba került
..) értsd Dungeon Hunter 2 ( 1. Dungeon Hunter 2-marketről ) és 2. Az Samsung appstore-ból (Dungeon Hunter 2 HD for galaxy S II ) direkt leteszteltem hogy melyik bírja tovább és hogy van e különbség.. hát van.. mert amíg a marketes zabálta az akksit addig az appstore-os jóval tovább bírta ami speciel pont az s2 re lett írva, és ezt egy csomó alkalmazással kipróbáltuk ismerősömmel és nála is számottevően nagy különbség volt.. ergó ha valami pont az adott divájszra van írva akkor jóval jobb lesz mind az élmény mind az energiafogyasztása..de igen az is közre játszik amit te írsz, tudom... és ezért is nem szeretem ilyen téren a droidot.. mondjuk fejlesztői szemmel viszont a droid az egyik legjobb , spec nekünk meg ez az elsődleges szempont
.. am felőlem lehetne az i-eszközöknek kivetíthető zebrájuk..akkor se kellene
egyszerűen hiába jobbak az alkalmazások minősége és mennyisége.. ha a rendszer annyira olyan érzést ad hogy ,,only for dummies " ez az érzés kerülgetett a windows 8..és aztán windows phone 8 nál is.. butítsuk butítsuk... de meddig...
-
Hadeska22
aktív tag
Nem feltétlenül a droid az droid lesz.. ez nem azon múlik.. a iPhone-okra könnyű alkalmazást írni mivel egy adott hardver van...amire kell.. a droidon minden program majdnem mindenen fut.. ami szép és jó.. de pont ezért lesz töredezett az egész... mert pl. tegyük fel hogy mérges madarazni támad kedved letöltöd a droidos telódra..és játszol vele.. tegyük fel hogy elég hamar le is merül... és hőbörögsz mert mi az hogy ennyire kevés ideig bírja a telefonod a mérges madarazást.. pedig az csak egy vacak madaras játék... ez azért van mert a mérges madarat is ahogy a többit is, minden telefonra csinálják meg nem egy adott készülékre.. hogy na te most engri bördz for htc onex leszel te meg engri bördz for motorola milestone3...hanem az egymagos csodáktól kezdve a 4 magos csodákig mindenen elfut.. csak az a nem mindegy hogy ugyanannyira kihasználja a hardvert (maxon) (1 mag-->4 mag) pedig csak egy fránya game
.. pl. hiába teljesen akadásmentes az s2m 4.1.2-je és kezeli sokkalta jobban az energiát mint eddig bármi más... vagy a razr-m.. ha egyszerűen nem egyénileg csinálják az appokat.. de igen a droid ilyen is marad.. de úgy érzem el tudok tekinteni azért ettől a ténytől
-
Hadeska22
aktív tag
most vettem a s2mhöz új akksit, mert a régi beázott
.. így elketyeg 1 napig pedig rendesen nyúzom (2000mah),na most ugye ez 4 magos ( felőlem lehet LP.. meg stb.. de aki ért hozzá azt tudja hogy ez bullshit )..és igen a kijelző is...stb...sajnos nekem is ez fordult meg legelőször a fejemben amikor erre a készülékre gondoltam...
Ez amolyan első próbálkozásnak lehet tökéletes is.. de nem tudom ki hogy van vele.. ( oké..megrendelem e-bayről..ha arról van szó és már is nem kerül ennyibe..) de én sokallom ezt az árat ezért a cuccért.. főleg h s3-ast olcsóbban kapok, note2, meg nem kerül annyival többe ... és azoknak legalább van neve is.. I mean.. túl sokba kerül ahhoz képest hogy telekommunikációs körökbe egy noname cuccról van szó
..
-
Hadeska22
aktív tag
Az első dolog ami ilyenkor mindig eszembe jut ennél a készüléknél hogy kell, úgy is szeretném az S2-m leváltani.. habár tökéletes mindenre majdnem ( hivatalos 4.1.2), még is érezni azt h kezd kevés lenni 1-2 alkalmazásnál.. ami gondolom (hasonló kaliberű applikációk száma) csak nőni fog... és ez a telefon éppen ideális lenne erre.. mert tényleg csodaszép kijelzője lehet, ami mondjuk nem tudom mennyire kell a hétköznapok során..(1080p..fck yeah), és az is becsülendő hogy 2500 mah os akksit belepakoltak egy ilyen kis kompakt kütyübe.. de az az érzésem hogy ez a fullhd kijelző kb úgy fogja zabálni az energiát hogy fél napot se fog kibírni... lehet inkább megvárom hogy végre le is menjen a note 2 ára.. nehezen tudok elszakadni a Samoledtől
..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest