- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
HUNPablo #106 üzenetére
Fogalmazd már meg nekem légy szíves, hogy ez a gyakorlatban mit is jelent? Mármint azt a kb. 30ppi változást mit vizsgálva vennéd észre? Ugyanakkora felbontás de 0,2" kisebb képernyőn? Vagy egy 800x480-as kijelző mellett egy 960x540-es, de mindkettő 4"-os? Számold már ki nekem, hogy ez pontosan szemléltethető legyen, mert én belegabalyodtam...
Tehát számszerűsítsd.
-
zack
nagyúr
válasz
HUNPablo #101 üzenetére
Én erre így látatlanban azt mondom, baromság hogy te 720p-nél kiszúrsz 30ppi-t. Ezt te sem gondolod komolyan ugye? Már bocs, de ez megmosolyogtató.
Szerintem ha te ezt kiszúrnád, a sasok hozzád mennének tanácsért, mit csinálnak rosszul amikor csak kilométerekről szúrják ki a pockot, üregi nyulat... -
zack
nagyúr
Neked akkor kivételesen egyedi szemed lehet.
Ha azt mondod, hogy S2-nél látod a különbséget, azt mondom okés, mert 480x800 és 226ppi...
De hogy egy 1280x720 felbontású 267ppi-s telefonnál te megállapítod szemre, hogy kevés, egy 640x960 felbontású 326ppi-s iPhone 4-hez képest, ez eléggé megmosolyogtató... -
Bone123
HÁZIGAZDA
Nem is értem miért a sok HD-ellenes duma, jobbat kínál az Oppo a csúcstelóknál olcsóbban, valszeg azoknak böki a csőrét a legjobban, akik nemrégiben fizettek ki egy vagyont egy rosszabb csúcskészülékért.
Én mindenesetre türelmesen kivárom 2013 második felét, amikor az 5" fullHD teljesen átlagosnak fog számítani és a cégek árversenyt fognak tartani - na akkor $350-és a "jó öreg" Oppo vagy egy fullHD-s Nexus kitűnő vétel lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest