- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Az első képet lekicsinyítettem úgy, hogy a 3 mm tényleg 3 mm legyen és tudod, mit láttam? A legpixelesebb olvasható volt, mert vastagabbak voltak a vonalai, de a legnagyobb felbontásúnak a vékony vonalai egyszerűen nem látszottak. Akkor most mi a jó?
A második képet csak úgy tudtam felnagyítani, hogy a 3 mm-es jelzés 5 mm hosszú volt és így az első két karakter a nagyobb felbontású képen szebb, az összes többinél pedig az alsó kép. A latin karaktereknél meg nem látszott különbség
Ennyi.
-
oO7
őstag
ezzel csak annyi a probléma, hogy az alsó képen jelölt 3mm az az én monitoromon 3cm... 10x-es nagyítás... hozhatsz itt mikroszkópos képeket, hogy "látod látod 100x-os nagyításnál jobban olvasható a 3000dpi-s szöveg" de az emberi szem nem lesz képes a kb 300dpi feletti felbontásokat megkülönböztetni, azaz az ilyen 400-500-600dpi -s kijelzők meghajtására pazarolt erőforrások (energia és számításiteljesítmény) tökéletesen feleslegesen vannak elpazarolva...
bocs... eltévedtem, rossz topic
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest