- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Tudom én hogy nem hardver gond persze. Csak példáztam, hogy ott van még más gond is bőven, mint a ppi.
Pixelből, de rendes helyeken 3 subpixel tesz ki egy pixelt ugyebár. És a pentile elrendezésnél nincs minden pixelnek kék subpixel. Éppen ezért nem valós az a 1280x800-as felbontás ott.
-
tutis
őstag
nem értem mit kell várni a magyarországi forgalmazásra, dhl 3 napon belül elviszi mindenhova, a fene se fogja kifizetni a magyarországi emelt árat amikor külföldről olcsóbban is meg tudod venni..A garancia kint is garancia, emiatt se kell aggódni..Én is várok pár készülék megjelenésére (mind négymagos), és máris rendelem meg külföldről..A sok tudatlan meg veszi az S3-at meg az iphone 5-öt horror áron, amikor kintről féláron tud venni hasonló tudású/hardverű telókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Star Trek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest