Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Kéne. A kép is aranyos.
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként itt most nem ez a lényeg. Ha nem az hogy ennek 440 ppi lesz. azért az meg a 267 elég nagy különbség. Meg ahogy látható nem butaság az, ha van. Akár még belezoomolás nélkül is lehet majd olvasni a szöveget annyira éles lesz. + az egyéb írásjeleknél szintén előnyös. +30-nak tényleg nincs nagy jelentősége.
-
Cyberpunk
félisten
Tudom én hogy nem hardver gond persze. Csak példáztam, hogy ott van még más gond is bőven, mint a ppi.
Pixelből, de rendes helyeken 3 subpixel tesz ki egy pixelt ugyebár. És a pentile elrendezésnél nincs minden pixelnek kék subpixel. Éppen ezért nem valós az a 1280x800-as felbontás ott.
-
Cyberpunk
félisten
Helyes jöjjön csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest