- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Próbálj meg egy régebbit, nekem pl. a 296-os van fent, ez a 11.6 -os Driverben van.
Meg elfelejtettem az előbb egy apróságot: az eszközkezelőből célszerű telepíteni.
Ha így sem jó - és van kedved újratelepíteni - akkor próbáld meg, hogy telepítéskor beadod neki, így eleve az AMD AHCI -ra fog felmenni a win.
-
Colos1
őstag
Ezt a teljesítményszámlálót a Windows tiltja le, ha valami nyűgje van.
Nálam az egyik régi AHCI -nál fordult elő, hogy leálláskor 3x felpörgette a merevlemezt.
Az AHCI -nál amúgy azt ajánlják, hogy a telepítéskor adagoljuk be az oprendszernek.
Attól meg egyenesen eltiltanak, hogy IDE -ben telepített Win-t buheráljunk át AHCI -ra, mert egyes esetekben teljesen meghülyülhet a rendszer. -
FireGL
aktív tag
"csak fogalmam sincs a friss telepites utani amd sata driver-felrakas miert nyirja ki a dolgot"
pedig már 1x leírtam, hogy az energiagazdálkodásnál tiltsd le azt hogy működés közben le kapcsolja a merevlemezeket a win7
alapértelmezett ms driverrel azért nem csinál ilyesmit mert az nem támogatja teljeskörűen a hardverek energiagazdálkodási beállításait, de mivel asztali géped van ezért tök felesleges hogy bekapcsolva legyen a leállító(felpörgető) funkció a windowsban
-
Zotya84
őstag
Itt a kép a HD valós idejű teljesítményméréséről. Amint látod, még a minialkalmazás is viszi szépen. (Azért ilyen ingadozó, mert LAN-ról másoltam rá adatot.)
#35: Arra meg a HDSentinel fejlesztő adta meg a jó ötletet, a HDsentinelben régen csak regeditben kellet beletenni a HDs-be a DisableSpinDown=0 REG_SZ adatot, ma már asszem opciókban is lehet állítani, hogy ne engedje a merevlemez leállítást.
-
Zotya84
őstag
Nekem ugyanez a driver, csak a 2011.06.16-i dátummal. És megy a valós idejű teljesítménymérés, úh a HDSentinel (3.70) támogatja, valamint ez a felpörgési mizéria sincs. Nálam már egy ideje nincs is a program futtatva, csak a minialkalmazást használom, mert ott is mutatja.
Nekem egy 790FX/750 párosom van. És a sok sata miatt nem találtam egyelőre jó alternatívát...
Este rakok scrteenshotot, most nincs több időm az otthoni géppel foglalkozni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A 11.12-vel most megnéztem a kódolást. Megy minden probléma nélkül. A 12.1-gyel nem próbáltam.
Az adattárak részére nem tudok mit mondani, mert én csak a grafikai részét használom a Caralystnak. A programok közül is csak AIDA-t használtunk tesztekben. Ott minden a legnagyobb rendben volt.
-
FireGL
aktív tag
"Megjelenni nem jelenik meg sehol, mindössze egy pipa van a catalystben hogy gyorsitsa az atalakitast ha hordozhato cuccra masolok filmet. Kulon nem indithato seholsem"
Az a win7 drag'n drop convertere arra írja a hardveres gyorsítást...
A régi AVIVO transzkódert pedig a VCC-ben a Video/AMD Video Converter/Start video converter-el lehet elindítani és az előzőekben is működött ha fel volt telepítve a mcp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest