- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Gyári W7 driverrel gond nélkül megy, legalabb azt a bugot kiirtottak AMD sata driverbol, hogy gépleallitasnal 3x felporgette majd leallitotta a merevlemezt. Raadasul ha egyszer felraktad az amd driverét akkor max system reinstall-lal tavolitod el, valamit kinyir a rendszerben es onnantol kezdve hiaba tavolitod el...
Videotomorito progikbol Xilisoft, super, meg nem tom, egy pár volt.
Abu85: nem tudom akkor mivan, nekem a fenti kép egy ideje. Guglit mar porgettem, nem igazan lett hasonlo megoldasos talalat.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mert ezzel nem volt kinlodas a transzkódolás és gyorsan is végzett. Sony hordozható profil pont megfelelő méretben és kodekkel dolgozott telón való hasznalatra.
Azota nezegettem 1-2 progit, de normalisan mukodot még nem talaltam. (ami ne szemetelné tele a rendszert és elfogadható sebességgel dolgozna, etc)
Elvárnám ha benne van akkor mukodjon is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest