- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Pont ez az, hogy olyan szinten összeillesztett komponensek vannak, hogy 2 honapja nem mukodik csak kifagy akarmilyen bemeneti video akarmilyen kimeneti formatum megadasa eseten.
Adattárak valos ideju teljesitmenymerese meg egyaltalan nem mukodik hónapok/évek óta.
FireGL: nem, nekem nem jelenik meg az az opcio 12.01 preview drivernel, tisztaban vagyok vele hogy ott kell lennie es onnan kell inditanom. 11.12-nel megjelenik de akarmilyen beallitasokkal akarmilyen videonal kifagy, mint ezt korabban is irtam. MCP-t is felraktam termeszetesen, mivel kulon kell egy ideje...
-
wwenigma
Jómunkásember
Nahh, ujraraktam. Valoban megjelenik benne az opcio, de még mindig nem mukodik....
Asszem itt eláshatjuk a dolgot egy életre, mint pl. ha felrakod az AMD sata driverét akkor HD sentinelben vagy Drives meter nevu minialkalmazasban többé nem mukodik a valos ideju teljesitmenymeres a meghajtokon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest