Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Itt a kép a HD valós idejű teljesítményméréséről. Amint látod, még a minialkalmazás is viszi szépen. (Azért ilyen ingadozó, mert LAN-ról másoltam rá adatot.)
#35: Arra meg a HDSentinel fejlesztő adta meg a jó ötletet, a HDsentinelben régen csak regeditben kellet beletenni a HDs-be a DisableSpinDown=0 REG_SZ adatot, ma már asszem opciókban is lehet állítani, hogy ne engedje a merevlemez leállítást.
-
Zotya84
őstag
Nekem ugyanez a driver, csak a 2011.06.16-i dátummal. És megy a valós idejű teljesítménymérés, úh a HDSentinel (3.70) támogatja, valamint ez a felpörgési mizéria sincs. Nálam már egy ideje nincs is a program futtatva, csak a minialkalmazást használom, mert ott is mutatja.
Nekem egy 790FX/750 párosom van. És a sok sata miatt nem találtam egyelőre jó alternatívát...
Este rakok scrteenshotot, most nincs több időm az otthoni géppel foglalkozni.
-
Zotya84
őstag
#29:
Itt csak az a kérdés, hogy miért nem ismeri fel? Csak mert a 11.11-ig még ugyanaz volt mint valamelyik nyári SATA driver... Nálam meg tökéletesen működik a valós ifdejű teljesítmény márése, de este megnézem, hogy cserélték-e, es hogy azzal megy-é.#30:
Nálam ilyen gond régóta nincs, mióta van AHCI-n is SMART, azóta teljesen jól működik, és eddig sikerült teljesen kiirtanom a sata drivert - amit sajnos kelllett is a Force3 Firmware-frissítéshez... (Akkor 4-5 verzióg töröltem mire megszabadultam tőle, és megkaptam a MS AHCi-t. És ezt leszámítva minden jól működött..)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest