- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Hát én feltettem ezt az új drivert a 11.12-et. De miért írja ki az eszközkezelőnél az illesztő driver dátumánál, hogy 2011.11.09?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Colos1
őstag
Próbálj meg egy régebbit, nekem pl. a 296-os van fent, ez a 11.6 -os Driverben van.
Meg elfelejtettem az előbb egy apróságot: az eszközkezelőből célszerű telepíteni.
Ha így sem jó - és van kedved újratelepíteni - akkor próbáld meg, hogy telepítéskor beadod neki, így eleve az AMD AHCI -ra fog felmenni a win.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Colos1
őstag
Ezt a teljesítményszámlálót a Windows tiltja le, ha valami nyűgje van.
Nálam az egyik régi AHCI -nál fordult elő, hogy leálláskor 3x felpörgette a merevlemezt.
Az AHCI -nál amúgy azt ajánlják, hogy a telepítéskor adagoljuk be az oprendszernek.
Attól meg egyenesen eltiltanak, hogy IDE -ben telepített Win-t buheráljunk át AHCI -ra, mert egyes esetekben teljesen meghülyülhet a rendszer. -
FireGL
aktív tag
"csak fogalmam sincs a friss telepites utani amd sata driver-felrakas miert nyirja ki a dolgot"
pedig már 1x leírtam, hogy az energiagazdálkodásnál tiltsd le azt hogy működés közben le kapcsolja a merevlemezeket a win7
alapértelmezett ms driverrel azért nem csinál ilyesmit mert az nem támogatja teljeskörűen a hardverek energiagazdálkodási beállításait, de mivel asztali géped van ezért tök felesleges hogy bekapcsolva legyen a leállító(felpörgető) funkció a windowsban
-
wwenigma
Jómunkásember
A fenti regedit mókolással ismét mukodik nálam, csak fogalmam sincs a friss telepites utani amd sata driver-felrakas miert nyirja ki a dolgot.
A merevlemez leallassal semmi gondom nincs, csak volt. Amit irtam, 3x pörgette fel leallitas közben a gépben levő osszes lemezt, mielott eltette magát másnapra. Nem alvó állapotból ébresztette fel. Olyan gondom nem volt, az nekem 60 percre van allitva es igy tokély.
-
Zotya84
őstag
Itt a kép a HD valós idejű teljesítményméréséről. Amint látod, még a minialkalmazás is viszi szépen. (Azért ilyen ingadozó, mert LAN-ról másoltam rá adatot.)
#35: Arra meg a HDSentinel fejlesztő adta meg a jó ötletet, a HDsentinelben régen csak regeditben kellet beletenni a HDs-be a DisableSpinDown=0 REG_SZ adatot, ma már asszem opciókban is lehet állítani, hogy ne engedje a merevlemez leállítást.
-
NLZ
tag
Szal jól értem, hogy 12.1 -hez nem kell már app profilt telepíteni?
-
Zotya84
őstag
Nekem ugyanez a driver, csak a 2011.06.16-i dátummal. És megy a valós idejű teljesítménymérés, úh a HDSentinel (3.70) támogatja, valamint ez a felpörgési mizéria sincs. Nálam már egy ideje nincs is a program futtatva, csak a minialkalmazást használom, mert ott is mutatja.
Nekem egy 790FX/750 párosom van. És a sok sata miatt nem találtam egyelőre jó alternatívát...
Este rakok scrteenshotot, most nincs több időm az otthoni géppel foglalkozni.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mind a kettő lemezen ugyanez.
FireGL: AMD 870/SB850-es chipset , Asrock 870 extreme3 lap. Igazan erik a csereje... minosegi kis lap...
-
Zotya84
őstag
#29:
Itt csak az a kérdés, hogy miért nem ismeri fel? Csak mert a 11.11-ig még ugyanaz volt mint valamelyik nyári SATA driver... Nálam meg tökéletesen működik a valós ifdejű teljesítmény márése, de este megnézem, hogy cserélték-e, es hogy azzal megy-é.#30:
Nálam ilyen gond régóta nincs, mióta van AHCI-n is SMART, azóta teljesen jól működik, és eddig sikerült teljesen kiirtanom a sata drivert - amit sajnos kelllett is a Force3 Firmware-frissítéshez... (Akkor 4-5 verzióg töröltem mire megszabadultam tőle, és megkaptam a MS AHCi-t. És ezt leszámítva minden jól működött..) -
wwenigma
Jómunkásember
Gyári W7 driverrel gond nélkül megy, legalabb azt a bugot kiirtottak AMD sata driverbol, hogy gépleallitasnal 3x felporgette majd leallitotta a merevlemezt. Raadasul ha egyszer felraktad az amd driverét akkor max system reinstall-lal tavolitod el, valamit kinyir a rendszerben es onnantol kezdve hiaba tavolitod el...
Videotomorito progikbol Xilisoft, super, meg nem tom, egy pár volt.
Abu85: nem tudom akkor mivan, nekem a fenti kép egy ideje. Guglit mar porgettem, nem igazan lett hasonlo megoldasos talalat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A 11.12-vel most megnéztem a kódolást. Megy minden probléma nélkül. A 12.1-gyel nem próbáltam.
Az adattárak részére nem tudok mit mondani, mert én csak a grafikai részét használom a Caralystnak. A programok közül is csak AIDA-t használtunk tesztekben. Ott minden a legnagyobb rendben volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mert ezzel nem volt kinlodas a transzkódolás és gyorsan is végzett. Sony hordozható profil pont megfelelő méretben és kodekkel dolgozott telón való hasznalatra.
Azota nezegettem 1-2 progit, de normalisan mukodot még nem talaltam. (ami ne szemetelné tele a rendszert és elfogadható sebességgel dolgozna, etc)
Elvárnám ha benne van akkor mukodjon is...
-
wwenigma
Jómunkásember
Pont ez az, hogy olyan szinten összeillesztett komponensek vannak, hogy 2 honapja nem mukodik csak kifagy akarmilyen bemeneti video akarmilyen kimeneti formatum megadasa eseten.
Adattárak valos ideju teljesitmenymerese meg egyaltalan nem mukodik hónapok/évek óta.
FireGL: nem, nekem nem jelenik meg az az opcio 12.01 preview drivernel, tisztaban vagyok vele hogy ott kell lennie es onnan kell inditanom. 11.12-nel megjelenik de akarmilyen beallitasokkal akarmilyen videonal kifagy, mint ezt korabban is irtam. MCP-t is felraktam termeszetesen, mivel kulon kell egy ideje...
-
FireGL
aktív tag
"Megjelenni nem jelenik meg sehol, mindössze egy pipa van a catalystben hogy gyorsitsa az atalakitast ha hordozhato cuccra masolok filmet. Kulon nem indithato seholsem"
Az a win7 drag'n drop convertere arra írja a hardveres gyorsítást...
A régi AVIVO transzkódert pedig a VCC-ben a Video/AMD Video Converter/Start video converter-el lehet elindítani és az előzőekben is működött ha fel volt telepítve a mcp.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nahh, ujraraktam. Valoban megjelenik benne az opcio, de még mindig nem mukodik....
Asszem itt eláshatjuk a dolgot egy életre, mint pl. ha felrakod az AMD sata driverét akkor HD sentinelben vagy Drives meter nevu minialkalmazasban többé nem mukodik a valos ideju teljesitmenymeres a meghajtokon.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Az AVIVO az hova tunt? Nem indithato sehonnan, es az elozo 2 releaseban is halott volt, bar el tudtam inditani mindig kifagyott...
-
FireGL
aktív tag
"Az új driver általánosan engedélyezi még a rajzolási parancsok többszálú végrehajtását, melyet a DirectX 11-es felület vezetett be"
nincs engedélyezve most se a többszálú végrehajtás !
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert a motor rosszul lőtte be a géped paramétereit. Ez okozza a hibákat. A beállítások menüben ez nem változtatható meg. Egyszerűen, ha az autobalancer modul rossz adatokat szerzett, akkor a grafikát is rosszul állítja be. Ilyenkor speciális parancsokkal kell indítani a játékot. Létre kell hozni egy rageconfig.cfg-t és oda kell írogatni parancsokat. Függően a problémától. Rendszerint a te gondodat az okozza, hogy a központi processzor leterhelődik, mert textúrákat transzkódol ki a rendszermemóriába. Ez a megatextúrázás alapeleme, de sajnos elveszi az erőforrást az egyéb folyamatoktól. Ugye a Rage JPG formátumban tárolja a textúrákat, de ezeket a VGA nem eszi meg, ezért a processzornak előbb át kell kódolnia ezeket DXT formátumba. Nyilván ez akkor következik be, amikor a megatextúránál a következő textúratömbhöz érsz, és az nincs átkódolva.
-
BotaN
senior tag
12.1 preview-ban csak nekem nem ment? Bármit állítok, szint, módot, stb rámegyek hogy "Apply" és visszateszi az eredeti állapotba.
-
attila9988
őstag
válasz
fatallerror #2 üzenetére
Miért kell olyan nagy ügyet csinálni a frissítésből? Én mindig felrakom az utolsót ha épp eszembe jut, és ha valami komoly problémába futnék, legfeljebb visszaállítom az előzőt. Megjegyzem, nem nagyon szokott előfordulni az utóbbi eset.
-
Youri
veterán
válasz
Illusion1010 #5 üzenetére
Nekem sokszor akkor sem, ha lekérdeztem
-
Illusion1010
senior tag
Ezt most látom először
Még soha nem ajánlott fel magától frissítést -
mghltm
addikt
orulok, hogy a szoftverfejlesztok serenykednek, remelem a mernokok is hasonloan tesznek a 7000-esekkel
-
Youri
veterán
Aki Ragezni akar, annak jó lehet, nem?
-
fatallerror
addikt
nem látom okát h feltegyem de most tényleg sok javítás van csak egyik sem érint
-
MZperX75
addikt
bakker most tettem fel a 11.11-est!
Akkor már cserélhetem is le!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest