- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz duracell89 #184 üzenetére
Nem nyilvánítottam véleményt sem a leállásról, sem a pontszámról, sem a jövőbeli vásárlók befolyásolásáról.
Egy dologra kérdeztem rá, hogy miért gondolod egy Magyarországon forgalomba helyezett, pár hete tesztelt autóról, hogy "preproduction modell". (És kifejtettem, hogy szerintem nem az.)
[ Szerkesztve ]
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
válasz duracell89 #181 üzenetére
Na de miért lenne ez "preproduction modell"? Ez egy rendes széria autó, amit elvileg meg lehet már venni a kereskedésben (legalábbis ára már van). Gondolom itt van már egy ideje egy csomó az országban, azok közül kaptak meg most néhányat a különféle hazai sajtóorgánumok. Láthatólag rendes magyar rendszáma is van már.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
"[...]1-2 szénerőművet átépíteni gázturbinásra (ami már sokkal környezet kímélőbb)[...]"
Hát, elektromos autót gázerőműben termelt árammal tölteni nem túl környezetbarát. A földgázt sokkal hatékonyabb közvetlenül felhasználni egy gázüzemű (CNG) autóban. A földgáz üzem (a benzinhez és a dízelhez képest) a lokális környezetszennyezést is csökkenti (kevesebb a nem kívánt égéstermék.)Az elektromos autó természetesen sokkal menőbb egy gázosnál (nomen est omen), szóval én meg sem próbálnék senkit sem lebeszélni róla. (A jegesmedvék meg ott fulladjanak meg, ahol vannak. )
-
senior tag
És magas ár mellé gyermekbetegségek társulnak: néha csak úgy megáll...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
- Canon MF416dw Mono WIFI-s Multifunkciós lézer Nyomtató/Másoló/Szkenner/Fax
- GoPro 9, 10, 11, 12 akku és töltő
- GAMER GÉP /I5 9400-6 MAG + 16GB DDR4 + MSI 1660 Ti 6GB DDR6 O.C. + 128GB SSD + 4TB HDD + FSP 500W/ !
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest