- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
rerros #20216 üzenetére
Nekem lassan két napja nem látott töltőt, de azért egy dolog feltűnt:
Mindennél többet fogyaszt a "Google szolgáltatások" nevű process, azon belül is érdekes nekem a "Mobil rádió aktív" menüpont...
A Google playes dolgokat már kikapcsoltam, az nem lehet már elvileg. Valaki erre tud valamit mondani? Lehet, hogy ez normális, nem ismerem még annyira a rendszert -
micafighter
nagyúr
Mert kereskedelmi forgalomban nem adhatnak ki egy béta rendszert. Nghtlyt minden nap kiadnak, 0 tesztelesen megy keresztül kiadás előtt. A CM11St keményen tesztelik mielőtt kiadjak a googlenak, aki szintén áldását adja rá és utána mehet a felhasználóknak az OTA. Szerinted mennyire örülne az átlag felhasználó hogy a Google play áruház eléréséhez előbb recoveryből telepiteni kell a gappsot? Hivatalosan Így ki se adhatnák.
-
[Vazz]
tag
ugyanez történik a ma kézhez kapott 1+1-el, felajánlja a 22r-t letölti de nem bírja felrakni a szerencsétlen, csináltam egy cache wipeot, de ugyanaz a szitu, 92q van fent...
rakjam fel recoveryből a legfrissebb frissítést, elméletileg azt nem tudom elb@..ni... letölt, felmásol, telepít sd-ről, örül... nagyon kernel cserebere meg miegymásba nem szeretnék belemenni gyanítom jó a gyári is... ???
-
-
micafighter
nagyúr
Mentsd le az adatokat aztán telepítsd a linkelt topicból a 33R fastboot zip-et fastbooton keresztül.
http://mobilarena.hu/tema/re_oneplus_one_kina_mar_itt_one/hsz_5499-5499.html
Azért fontos a mentés előtte mert ez mindent törölni fog a telefonról.
-
micafighter
nagyúr
TWRP-ből felrakhatod cache wipe után innen a legfrissebb recovery flashable full rom zip-et: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/cm11s-official-untouched-image-t2857110
-
micafighter
nagyúr
Értem hogy mit írsz, de hibás az ok-okozati következtetésed. Nem a TWRP miatt sikertelen a frissítés. Valoszinüleg megsérült a fájl, a
error executing updater binary ..
tipikusan sérült fájlra utal. Az OTA a cache-be tölti le a frissítést, le kell törölni a feltételezhetően sérült fájt, hogy az OTA letöltse neked újra. Ehhez vagy manuálisan töröld a fájlt a cache mappából, vagy TWRP-ből cache wipe. Ha megvan, akkor reboot, telefon infó, rendszerfrissítés, frissítés keresése. Mielőtt telepíted a frissítést, a fejlesztői lehetőségekben az update CM recovery lehetőséget állítsd az igényeidnek megfelelően: ha engedélyezed, akkor a gyári recovery-vel felülírja a twrp-t. Ha letiltod az update cm recovery lehetőséget, akkor az ota nem flashel recovery-t, így megmarad a custom recovery ota után is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest