Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
katalin888 #8918 üzenetére
A fastboot zip teljes rendszer, a boot image pedig csak kernel. Nemsokára hazaérek hogy teszteljem a Xiaomi power bank eredetiségét.
-
Vagany
őstag
válasz
katalin888 #8918 üzenetére
Elsőre elég jelentős méretkülönbség, ebből következik a másik...
-
Ixion77
addikt
válasz
katalin888 #8155 üzenetére
Ugyanannyiért fog kijönni (2,199 Yuan) mint a jelenlegi OPO, csak normális sztereó hangszóróval és egy ajándék JBL fülessel? Facér nem tudták ezt két héttel ezelőtt kihozni, vagy legalább bejelenteni, mielőtt megrendeltem a mostanit?... Ha 805-ös snapi is lesz benne, falnak megyek
-
madgie
titán
válasz
katalin888 #8155 üzenetére
Ja, lemegy 10 Hz-ig, loááál.
-
FeRkE
őstag
válasz
katalin888 #7595 üzenetére
Fake oldal, semmi köze a Oneplus céghez.
zokni1996: itt normális, kék a lockscreen upgrade után, kamera is rendesen működik. Szintén 33R+franco
-
micafighter
nagyúr
válasz
katalin888 #7595 üzenetére
Hívatlan viszonteladó. Vagyis nem hivatalos
Megtévesztő a weboldal, én nem mernék tőlük venni. Tapasztalatunk sincs velük.
-
dreko
aktív tag
válasz
katalin888 #5283 üzenetére
nekem nem rég került fel, egy napja talán, minden alapon van, nem tekertem rajta semmit. Az akkun vettem észre, hogy nem nagyon merül, ez számomra nagyon meggyőző, másról nem tudok nyilatkozni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
katalin888 #4662 üzenetére
Nem a pa romot nem ajanlom, hanem hogy zart bootloaderre tegyetek custom romot. PA egyebkent jo, es a hivatalos veriot elvezhetjuk a telefonunkon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest