Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Sziasztok!
Töltőt szeretnék én is nagyon, beszállnék rendelésbe, de látom, most épp nincs megint.De ha már ilyen sokan összegyűltünk itt, kicsit felmelegítem egy korábbi csoportos rendelésem lehetőségét!
Debrecenben keresek olyan OPO tulajt aki szeretne venni Cruzerlite bugdroid tokot: [link]. Az egyik legjobb tok OPO-ra. Én megrendelném kifizetném, de 3 db minimum kéne mert akkor van kedvezményes kupon B2G1 (kettőt fizet 3-mat vihet). Nekem 1 db (Teal) kellene, így még két db-ra kéne ember és mivel a postázással nem nagyon tudok foglalkozni Debreceni átvétellel kéne, így kb 3200Ft lenne db-ja (2x12,9$+6$ posta = 31,8$).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest