Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
válasz
Namelesske #26 üzenetére
"Az egész otthoni repair és romfőzést hátra hagytuk már vagy 3-4 éve. Ebben az MTK igazán innovatív self brick megoldásokat tett le az évek során az asztalra ami sokszor pont olyan telefonokat érintett amik kvázi néptelefonok lehettek volna."
Hát.... pont O+ és Xiaomi telefonoknál a custom romok a mai napig élnek és virulnak, használjuk őket pont a fórumozók közül rengetegen - szóval ebben nem osztom a véleményedet.
Pont a O+ volt az, (és tudtommal az egyetlen gyártó) aki a BL nyitást nem tette garanciát kizáró okká, szerviz előtt sem volt muszáj visszazárni... Most meg ez az MTK benne... Mindegy, ennyiért újként úgysem jött számításba.
-
válasz
Namelesske #26 üzenetére
Köszi a segítséget.
2 eve még kiadtam telefonért 255 ezret de azóta más lett az érdeklődési köröm, nem érdekelnek a telefonok annyira mint régen.Az A52 viszont nagyon közép kategória már.Ár/érték arányban abszolúte nem jó ajanlat. A belinkelt telefon viszont megfontolandó de most talan még nehezebb helyzetbe hoztál döntés terén, mint eddig voltam 😂😂😂.Gondolkozok még aztán meglátom. -
válasz
Namelesske #22 üzenetére
Igen hajlanék én is felé, de a 256-os nord majdnem 200 ezer a poco meg 130000. 70 ezret a valamivel jobb kamera és megbízhatóbb(de jóval fapadosabb) felület nem biztos hogy megéri. A 8T pedig szintén vagy 180-190 körül jár 256-os.Még 20-30 ezer különbözet ok de 70 ezer az azért már sok ha ár/érték arányt nézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged