- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Itthon a 3 nagy szolgáltatóval megy az 5G. A VoLTE is működik, csak nem jelzi ikonnal, Telekomnál és Telenornál van kapcsoló (ennél a szolgáltatónál még egy VoLTE tiltás is jöhet, ha nem támogatott a telefonod), Vodánál se kapcsoló, se ikon, de működik. VoWifi csak Telekom és Diginél van, nekem előbbivel van bajom, mert eléggé esetleges.
-
winbox
senior tag
Igen, sajnos nem támogatja a szolgáltató a telefont, ezért is nincs 5G a hálózati módoknál, illetve VoLTE\VoWiFi. Eddig a régebbi Oneplus LogKit-tel lehetett kényszeríteni a VoLTE\VoWiFi használatot a *#800# tárcsázása után, így lett volna rá esély, de én most sehogy sem tudtam telepíteni a működő apk-t. ( [link] OP 8-on így ment nekem a VoLTE Telenorral)
pitiless:
Az nem jó hír sajnos.g0dl
Oneplus küldi a konfigot a szolgáltatónak, aztán vagy belerakják, vagy nem. Sajnos itt is igaz, hogy a néptelefonokon biztosan megy. (iPhone, Samsung...)
Ugye itt az lenne a jó, ha maga a szolgáltató árulna Nord 2-t, mert akkor biztosan meg kellene normálisan csinálnia...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest