- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerDzsó
tag
Szerintetek érdemes még 9 Pro-t venni, ha az ember körülbelül 2 évre tervezne vele?
OnePlus-al régóta szemezek, de a 10 Pro annyira nem győzött meg. Most 699€-ért tudnák venni 9 Pro-t. -
Tomecho
csendes tag
válasz ghiottone #2192 üzenetére
Nálam is ugyan ez van, nem tudom miért.
Én azt csinálom, hogy ilyenkor az ujjlenyomat olvasó mellet egy pici "lehúzó" mozdulatot csinálok és akkor egyből visszaugrik a hívásfogadó képre (így gyorsabb, mint feloldani).
Én Ticwatch Pro 3-mal használom, de nem hinném, hogy ez zavarna be. Szerintem amikor a zsebemből veszem elő, akkor úgy érzékeli, hogy fel akarom oldani a képernyőt. Ez a hiba azóta van nálam, hogy frissítve van A12-re. -
ghiottone
nagyúr
Nálatok a hívásfogadás rendben működik?
Múlt hét óta tapasztalom a legutolsó EU 12-es romon, hogy néha feldobja a feloldó képernyőt és ujjlenyomattal azonosítsnom kell magam, csak utána látom a hívásfogadó képet. Lehet a Galaxy Watch 4 zavarhat be? Kb. azóta jelentkezik ez a probléma. Előtte Fossil Gen 5-ön nem volt ilyen."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
novinyul
veterán
válasz Linkin1994 #2189 üzenetére
Arról már ok a váltás. Bár az új felhasználói felület nekem nem jön be, elvesztette az egyediségét. Így most tök egyforma az Oppo, Realme telefonokkal.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
Algotis
addikt
Akkor kijelenthetjük, hogy a "9 Pro LTPO kijelzője 1 Hz-ig lemegy" cucc full marketing bullshit volt?
Androidos Outlookból küldve
-
Linkin1994
senior tag
válasz novinyul #2187 üzenetére
Igaz én 7 Pro-ról váltottam nyílván 9 pro-ról nem éri meg de 7-ről már elég sok újdonság van.
Jobb az üzemidő
Még gyorsabb töltés+vezetéknélküli
jobb kamera
A kijelző is jobb
Könnyebb
Hardver is jobb bár a 855 is elég volt bőven.
Nekem az OOS12 pedig jobban bejön mint a 11[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
őstag
válasz barcaforca #2185 üzenetére
Én a 10 Prot várom, lehet azt veszek majd következőnek.
-
őstag
válasz barcaforca #2173 üzenetére
Én 240000-ért adtam el garanciálisan a 256 gb.
-
McLaca
őstag
Ez még a 11-es android?
Pár napja van nálam a teló, rögtön frissült 12-re, és kaptam egy 100 dolláros Xiaomi játéktelefon felületet, ami botrányos, az akkuidő szintén. Az Op6-om lassan 4 éves, de többet bír az akkuja.
Erősen gondolkodom a 11-es visszarakásán.[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Atish19
őstag
Ha valakinek van telefon vásárlási szándéka kaptam egy kupont ami 500 euro felett 30 euro kedvezményt biztosít. Privátban az első jelentkezőnek felajánlom.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
-
szkorhetz
őstag
válasz barcaforca #2175 üzenetére
Egyértelműen kamu hirdetés.
-
bloggiold
tag
válasz barcaforca #2173 üzenetére
Mi ebben a meglepő? Tesztre kapta, megírta, hamarosan olvashatod, csak persze nem itt. Itt a hazai forgalmazókat kell preferálni. Amúgy meg 750 dollár az ára a jobb helyeken, na nem Magyarországon egyértelműen. A garancia milyen fontos, az Szent Grál lovagok és hazai 5G vitézek kiméljenek, nekik marad az inthoni másfél-kétszeres ár.
https://fontecone.blog.hu/
-
barcaforca
tag
Jófogoson valaki a 10 prot 250000ft ért árulja garanciával! Ez hogy lehetséges?
-
taletale
tag
Valaki eltudná küldeni LE2123 C47-es 9Pro -hoz tartozó PhoneCall - Névjegyek - Üzenet alkalmazást? Amivel megy a hívásrögzítés.
Végre sikerült életre lehelni a jOnePlusTools appot, de egyik gyári oneplus hívóappban sem jött elő a hívásrögzítés. (Mindig a Google Call-ok jöttek elő.)Ezek mellet sajnos nem is akart átváltani a csodás telefon az alapértelmezett googlecall-ról Oneplus-os PhoneCallra.(Még az asztalon se jelent meg, miközben telepített appok közt megjelent.)
Aztán szeretnék olyan verziót felrakni ami másnál működik.
Segítségeteket előre is köszönöm!
OnePlus 5T 8/128GB -> OnePlus 9Pro 12/256GB
-
siskad
őstag
válasz Macika66 #2167 üzenetére
Igen, közben végül rájöttem én is, kb. egy 25%-ot mozog, csak napközben úgy tűnt mintha teljesen felvenné.
Azért kérdeztem csak, mert azon gondolkoztam mitől merülhet ennyire. S21 Ultra meg P40 Pro után nekem egyelőre nagyon gyengének tűnik az aksi, nálam nem bírja nap végéig. Kb. ilyen 4 órás sot jön nekem ki, ebben van fotózás, meg mobilnetezés is, viszont akkor is eléggé kevésnek tartom.
-
anti1966
tag
sziasztok
Hol lehet a probléma akkor, ha a hangfelvevő (joneplus) véletlenszerűen vesz fel?
Be van kapcsolva a hangfelvevés, ki is jelzi, de nem mindig működik.Köszönöm
-
Macika66
őstag
Most kipróbáltam, pont középen állt behívás előtt az automatikus fényerő, ahogy behívtam, kb. 1,5 centit ment feljebb, úgy kb. 75%-ra...
Ez belefér, szerintem szándékos.
Csak azért kérdeztem, mert a gyári kamerában nem lehet állítani ezt, de 3rd party programoknál általában igen, de ott 100%-ra ugrik rögtön... -
taletale
tag
Sziasztok,
Rég csináltam TWRP felpakolást (1+ 5T esetén legutóbb Android 10 alatt), aztán az volna a kérdés mennyire zavar be a banki programoknál a root jog megléte? NFC-s fizetés jól működik?
Válaszotokat előre is köszi!
-
siskad
őstag
Sziasztok! Azzal lehet valamit kezdeni hogy ne tolja fel a telefon maxra a fényerőt ha megnyitom a kamera alkalmazást?
-
dl650
tag
Jött OTA C48 a global romra. Semmi komoly. Kisebb frissítés.
-
Fail3D!
addikt
válasz unicumnext #2160 üzenetére
Köszönöm.
-
Fail3D!
addikt
válasz unicumnext #2158 üzenetére
Bocsi rosszul írtam az megvan. Amivel fel is tudom rá rakni az kellene:) Mert most olvasva hogy érdemes felrakni a kinaira az EU S tömör meglepném csak nem tudom felrakni hiába letöltöttem onnan
-
tomp
félisten
Nem kell hozzá root. OxygenUpdater appot leszeded a Play Áruházból azzal leszeded a Global romot majd a OP fórumról leszeded a manuális frissítő apk-t amit felraksz. Abba meg lehet adni a külső rom zip fájlt és felrakja szépen.
XDAnonymus
Sőt hamarosan jön a Yettelnél a B8 LTE is de azt tudja az indiai modell. -
tomp
félisten
válasz XDAnonymus #2151 üzenetére
-
XDAnonymus
csendes tag
Mondjuk a B28 ahogy nézem csak Franciaországban van használva.
Meg lehet nézni valahogy hogy milyen bandeket tud kezelni a telefon?
Régen volt ilyen EngineeringMode ahol ezeket még talán kapcsolatni is lehetett (meg a voLTE-t és voWiFi-t lehet forceolni), de Android 12 óta sehogy nem tudom előhozni[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Telekom és Vodafone kártyával van hátránya!
Az 5G DSS hiánya! Gondolom nem csak a rendszer indiai hanem konkrétan indiai modell.
4G-nél pedig csak 1200/150Mbitet tud az EU/Global 2000/200Mbitjével szemben.
Gondolom a CA kezelése ebből adódóan is korlátos.
Pl Yettelnél van olyan 4G bázis ami 600Mbitet tud 4frekivel. -
Boli77
tag
Van C48 India frissítés. Valaki valamit tud róla ? Bár az elmúlt pár hétben nekem pozitív lett a véleményem a C47 ről.
-
milasinz
csendes tag
válasz piocasember #2123 üzenetére
Hello! Nekem a B-tel-től vett Samsung S10 -emet egyik reggelre tiltotta az angol vodafone, nagy harcok árán sikerült egy kis pénzt kicsikarni tőlük, de nem volt egyszerű menet, sitten a helyük!
-
tomp
félisten
Korábban volt limitáció a kínai verziónál azaz csak kínai kártyával engedte az 5G-t. Ezt már feloldották így már megy a hazai 5G is DE!
Itt jön a DE!
Csak N78-at kezel a kínai modell!
Azaz 5G DSS N1, N3, N7, N28 nincs!
Sőt 4G-nél B28 sincs!
Azaz itthon a kínai modell egy erősen kiherélt telefon. -
adamfriday
senior tag
válasz XDAnonymus #2140 üzenetére
Elvikeg ugyanaz lesz velük a gond, mint 4G esetén a B20-szal. Városon kívül valószínűleg nem fog menni az 5G, mert ott olyan sávokat használnak majd, amit a kínai verzió nem kezel.
-
dl650
tag
válasz XDAnonymus #2140 üzenetére
Majd Tomp kolléga megírja, hogy miért. Én nem értek hozzá. A hálózati beállításoknal az 5Gg-t ki lehet választani, de állítólag a hazai rendszert nem ismeri fel (vagy mi?) De felénk nincs is nagyon 5g, így hát nem is tudok tapasztalatot megosztani.
-
Csocsesz75
őstag
Ha már itt vagyok kérdeznék is. Igaz nekem 8 Pro-m van de Instagram appban 9 Pro-n is van alul az 5 ikon alatt egy fehér üres sáv ? S21-nél ez az 5 ikon teljesen a képernyő alján van.
-
Csocsesz75
őstag
válasz piocasember #2137 üzenetére
Oda nem írtam, rendelés előtt ott el sem olvastam a hozzászólásokat. Én is azért rendeltem tőlük mert nagyon sok topikban láttam, hogy sokan ajánlják őket, aztán lám mi lett belőle.
[ Szerkesztve ]
-
piocasember
tag
válasz Csocsesz75 #2136 üzenetére
Igen, az Árukeresőn is voltak hasonló hozzászólások. Olyan helyen nem is venném meg itthon, ahol nincs személyes átvétel. Továbbra is köszönöm mindenkinek az eddigi hozzászólásokat!
-
Csocsesz75
őstag
válasz ghiottone #2134 üzenetére
Most utánanéztem pontosan hogyan is volt. Rendeltem tőlük egy dual simes változatot, küldtek egy single simest az említett pixelhibával. Kértem a cserét és ekkor küldtek egy láthatóan felbontott majd újra leragasztott dobozos, elöl-hátul karcos dual simest. Elálltam a vásárlástól.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Csocsesz75 #2131 üzenetére
Ú, az szép.
piocasember - inkább amazon.de akkor. A legmegbizhatóbbak, csak arra kell figyelni, hogy az amazon.eu.s.r.l legyen az eladó.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
realist
őstag
válasz piocasember #2129 üzenetére
A posta különbség minimális, az áfa különbözet viszont rájön. Persze magyarosan ezzel is lehet okoskodni. Mailboxde.com, ha ismered. Ha azon keresztül érkezik akkor a német cím miatt nincs áfa különbözet és amazon országon belül ingyen postáz. Csak ott kell egy alacsony díjat fizetned plusz a posta költséget.
-
natë
nagyúr
válasz piocasember #2129 üzenetére
Minimális a pk.
-
piocasember
tag
Ja bocs, elkerülte a figyelmemet, hogy hivatalos garanciát írtatok. Tehát akkor érdemesebb Amazonról. Megnézem a postaköltséget és ha nem dobja meg nagyon az árat, akkor onnan rendelek.
-
piocasember
tag
Mindenkinek köszönöm a választ, aki írt! Mennyivel érdemesebb az Amazonról rendelni mai árfolyamon számítva 270 ezerért, mint itthonról 260-ért? Az Amazon itthon is elfogdott gyári garanciát ad?
-
realist
őstag
A 8/128 ma még 699 eur + posta az amazon.de-n ott fix a hivatalos garancia
-
natë
nagyúr
Amazonon húsvéti akcióban most jó áron van. 1 nap alatt ideér.
-
ghiottone
nagyúr
Inkább B-Tel. Régóta jelen vannak Magyarországon. A Bravomobil újabb cég és érdekes módon a nevük kísértetiesen hasonlít a Bravophone-ra, ami az egyik legnagyobb Magyarországi disztribútor. Lehet csak véletlen, ki tudja.
Amúgy több telefont is vettünk már a B-Teltől. A céges 7T-m is onnan van és 2,5 éves, hibátlan."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
piocasember
tag
Sziasztok! Vásárolt közületek valaki ilyen készüléket nem hivatalos forgalmazótól? Bravo Mobilnál és a B-Telnél van most jó áron. Bravo Mobilnál konkrétan ötvenezerrel olcsóbb. Tudom, hogy szürkeimport, nincs gyári garancia. Inkább csak arra lennék kíváncsi, hogy volt-e bármi más probléma a vásárlással vagy a készülékkel? Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
válasz Linkin1994 #2119 üzenetére
8T után a 9 Pro meg visszalépés.
-
Linkin1994
senior tag
válasz adamfriday #2113 üzenetére
Nekem 10 Pro van igaz 7 pro-ról váltottam de nálam az üzemidő nagy felüdülés.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
adamfriday
senior tag
Köszi szépen a válaszokat!
-
anti1966
tag
Hali
A 12-es tárcsázónál hívás előtt egy kis szövegbuborék megjelenik a következő írással: A közeli eszközökre vonatkozó engedélyek le vannak tiltva.
Hol a bánatba kell ezt kikapcsolni, mert a beállításokban sehol nem találok rá utaló valamit?
Idegesítő, hogy mindig előbukkan
KöszönömKözben meglett...
[ Szerkesztve ]
-
dl650
tag
Nekem kínai 9pro van. Eddig hibátlanul működik. Állítólag az 5Gg-t nem tudja, de eddig még nincs is rá szükség
-
novinyul
veterán
Inkább venném a 9Pro-t, már csak a jobb ultra széles kamera miatt is.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
adamfriday
senior tag
Kínából rendelt, (konkrétan TS-ről), de Oxygen OS-es OnePlus telóknak van valami hátránya (pl hazai hálózatok kezelése)? Szemezek egy 10 Proval.
-
tomp
félisten
válasz Linkin1994 #2107 üzenetére
-
anti1966
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a Joneplus alkalmazást, ADB-vel engedélyeztem, majd a felvételt beállítottam rajt és teljesen random módon vesz fel. Eddig OP8-am volt, azon teljesen jól és hibátlanul működött, ugyanazt csináltam vele, mint ezzel.
Mi lehet a probléma? A kis ikon mindig ott van bal oldalt fenn, de nem működik rendesen.Köszönöm
-
őstag
Sziasztok! A fiam Nord 12/256 telefonján Android 12 van és a virtuális ramot lehet pluszba állítani akár 8 gb-ig, a 9 Prom frissült Androd 12-re de azon nem elérhető. Későbbi frissítéssel lesz vagy marad így?
-
hedgehog
senior tag
válasz barcaforca #2104 üzenetére
Ne a kábelt nézd, hanem a telefonon az aljzatot.
Persze valószínűleg nem az a baj, de passz mi lehet.
A beállításokon belül a "Previously connected cars"-nál ott a Kia?-- aka p3d3str1an
-
tomp
félisten
válasz Algotis #2105 üzenetére
Intelligens 5G-t tessék kikapcsolva hagyni!
Az csúnya szolgáltatás!Nincs fix mivel a bt beállítás csak arra az adott munkamenetre érvényes.
Sajnos az LHDC-nél nagyon kell a fix 900kbps, nem jó az adaptív!
LDAC esetében teljesen rendben van az adaptív! Ha esetleg lejjebb vált, nem lehet hallani. Nem hiába hát na Sony fejlesztés.
LHDC adaptív beállítással eléggé csúnya Sokol rádió minőséget tud produkálni mikor visszavált... -
Algotis
addikt
2 dolog:
A C47-tel megjelent az intelligens 5G kapcsoló az EU verzión is.
A másik meg, hogy hiába választom ki az LHDC legjobb minőséget, az a legközelebbi bluetooth csatlakozásra már visszaáll adaptívra. Erre van valami fix? @tompAndroidos Outlookból küldve
-
barcaforca
tag
válasz hedgehog #2103 üzenetére
A kábelt néztem. Ugyanaz a kábel. 1 hónapja voltunk Ausztriában (még Android 11el) akkor minden ok volt. Tegnap előtt (már Android 12-vel) ért a meglepetés hogy kábelre dugva meg sem jelenik a felület.
Minden próbáltam azóta: Google segéd, Google play szolgáltatás, Android Auto gyorsítótár törlés,de semmi. Kínomban már ráfrissítettem a legfrissebbet az apkmirrorról. Most a főoldalról eltünt az Android Auto ikon,csak a beállítások-alkalmazásokban látom.
Persze van a telefonomon mágneses tartó,de még is csak jobb lenne az autó kijelzőjén wazzézni.[ Szerkesztve ]
-
hedgehog
senior tag
válasz barcaforca #2100 üzenetére
Nálam A12-vel rendesen működik az Android Auto. Csatlakozáskor sem kell engedélyezni (ugyan kiteszi a kérdést hogy milyen üzemmódban legyen az usb, de nem kell átállítanom úgy is megy) (2018-as Renault)
Viszont: egy éves a teló, de a folyamatos zsebbenhordástól lett a töltőcsatlakozóban pont annyi porfelhalmozódás, hogy bár minden töltő rendesen működött, az AAutoval nagyon küzdöttem. Nem volt mindegy melyik kábel, melyik irányban stb. Kitakarítottam a csatlakozót, kipiszkáltam és kifújkáltam belőle a port, azóta stabil a kapcsolat újra. Próbáld meg hátha nálad is csak ez a gond.
-- aka p3d3str1an
-
dl650
tag
válasz barcaforca #2100 üzenetére
Igen. C47 global verzió.
-
taletale
tag
Oneplus oldalon több dolog is félre ment. Mert pl nekem a hívásrögzítés nem működik pedig leírás alapján csinálom. Friss ropogós C47 frissítéssel telefon alap állapotba állítva és úgyse működik :/
Kell még nagy update míg "egységesítik" és nem lesz ennyire különbözően viselkedve a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest