- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz Linkin1994 #3758 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi az info-t !
Oxygen Updateren már ottvan a csomag természetesen.
-
qltsar
veterán
válasz Linkin1994 #3330 üzenetére
Most olvastam én is...itt már 'OnePlus has confirmed that “selected devices launched in 2023” will now receive 4 OS updates and five years of “regular” security patches.' van... [link]
Ha tényleg igaz, akkor elég gagyin csinálják. Amikor Samsung kijött az 5 éves poilcyvel, akkor csak 1 modellel előrébb mentek vissza az aktuálistól, viszont itt még a 10-es széria sem fogja ez alapján megkapni.
[ Szerkesztve ]
-
xcsabo
senior tag
válasz Linkin1994 #3161 üzenetére
Csak a hardver más
-
xcsabo
senior tag
válasz Linkin1994 #3135 üzenetére
Nálam is csak mobil van évek óta. Gondban is vagyok ha kocsival megyek ide oda. Mert a jogsi és a forgalmi a személyről nem beszélve - nem helyettesíthető sajna a telóval.
-
Macika66
őstag
válasz Linkin1994 #3132 üzenetére
Nem fancységből használom lassan 10 éve a mobil-NFC-s fizetést (anno az OTP-Telenor tesztcsapatában is benne voltam. Akkor még spéci SIM kellett hozzá).
Hanem mert nem külön hordom a bankkártyát, teljesen jó dolog, hogy a mobilommal ezt IS el tudom intézni (már egyre több OTP-s ATM-ből lehet felvenni pénzt is csak a mobil odaérintésével).
Az irataim, egyéb cuccaim egy táskában vannak, SOKKAL
egyszerűbb csak a mobilt odaérinteni....[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Linkin1994 #3132 üzenetére
Szerencsere lehet az orammal fizetni, ha minden kotel szakad .
-
xcsabo
senior tag
válasz Linkin1994 #3119 üzenetére
Név szerinti rendezés pl.
-
tomp
félisten
válasz Linkin1994 #3110 üzenetére
Azt is tegyük hozzá, hogy most az első 13-as béta már azon a szinten volt mint tavaly az első "stabil" 12-es!
Én eddig csak előnyét látom a ColorOS-re épülő rendszernek.
Gyorsabb fejlesztés, stabilabb és gyorsabb rendszer, gyorsabb/jobb szolgáltatói támogatás.
Kértem tőlük valamit és megcsinálták még úgyis, hogy a kernelt át kellett írniuk. -
qltsar
veterán
válasz Linkin1994 #2782 üzenetére
Reméljük, hogy tényleg csak a beta miatt.
Van ami működik, egyszerűen nem értem, hogy milyen logika alapján nem működik. Valamint a Messengernél sikerült egyszer odavarázsolnom az ikont a folyamatos Banner ki-bekapcsolgatással a Notificatins menün belül, de aztán nem maradt ott végül...
Az AOD ikonkezelése is elég hektikus. Van amikor kék ikonja van a Messengernek, piros a Youtubenak, gMailnek stb., míg minden más fehér, ellenben randomra fehér a Messenger és a Youtube, gMail is.
Nem dirty-flasheltem, teljesen 0-ról lett beállítva a rendszer.
-
Indian74
senior tag
-
tomp
félisten
válasz Linkin1994 #2429 üzenetére
Igen ezt láttam. Nem is lenézően írtam csak zavarónak, hogy így indítják el az új fórumot. Egyik legfontosabb opció nélkül indulni azért na.
-
tomp
félisten
válasz Linkin1994 #2424 üzenetére
Ha felrakod a ColorOS-t akkor neked is havonta fog jönni.
-
őstag
válasz Linkin1994 #2220 üzenetére
A másik felvetésem a fényképezésekkel kapcsolatban amit több fórumon is írtam, hogy használjuk a telefont, összetapizzuk a hátulját, a kamerát de sokan meg sem törlik a lencséket fényképezés előtt.
-
őstag
válasz Linkin1994 #2217 üzenetére
Tudom hogy nem rossz. Az átlag ember csak fényképez vele, visszanézi, kitölti a gépre, de a teszteléseken műszeresen, alaposan átnézik és úgy mondanak véleményt. Náluk az S21 Ultra sincs az élmezőnyben.
-
novinyul
veterán
válasz Linkin1994 #2189 üzenetére
Arról már ok a váltás. Bár az új felhasználói felület nekem nem jön be, elvesztette az egyediségét. Így most tök egyforma az Oppo, Realme telefonokkal.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
szkorhetz
őstag
válasz Linkin1994 #2119 üzenetére
8T után a 9 Pro meg visszalépés.
-
tomp
félisten
válasz Linkin1994 #2107 üzenetére
-
Boli77
tag
válasz Linkin1994 #2006 üzenetére
Köszönöm szépen. Akkor nincs semmi baj.
-
hedgehog
senior tag
válasz Linkin1994 #1973 üzenetére
Jaja, 5percenként frissítem azt a fórumot, hátha ír valaki megoldást
Viszont látszólag a GránitPay működik, úgyhogy átmenetileg az lesz a megoldás
(vagy megkeresem a kártyámat és azzal fizetek mint az állatok )-- aka p3d3str1an
-
NemMo
őstag
válasz Linkin1994 #1950 üzenetére
Köszi
-
Algotis
addikt
-
XDAnonymus
csendes tag
válasz Linkin1994 #1938 üzenetére
Elméletileg van, gyakorlatilag nem látom hogy bárhol lenne EUs frissítőcsomag
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Miközben a Oneplus oldalán a 9Pro-ra még ez a hivatalos szoftver(EU) Kíváncsi vagyok mikor lesz kint új szoftver rá?
-
tothl
addikt
már akinek :/
-
xhege
veterán
válasz Linkin1994 #1619 üzenetére
Az a baj, hogy úgy jönnek az új verziók, mintha muszáj lenne. Feleslegesen felgyorsított a folyamat. Ezért félkész verziók jönnek ki milliónyi buggal, amit aztán lehet pofozgatni. Simán elég lenne 2 évente főverziót váltani, de az amikor kijön legyen kész. Mire a droid 12-t rendberakják, már jön a félig kész 13 és lehet anyázni újra.
-
xhege
veterán
válasz Linkin1994 #1617 üzenetére
Azért nyugodtan nézz be az S21 Ultra topikba. Ott is megy rendesen az anyázás. Azt hiszem ez a droid 12 váltás sehol nem megy zökkenőmentesen.
-
tomp
félisten
válasz Linkin1994 #1544 üzenetére
Érdekes nálam nincs ok amiért kukáznom kellene.
Wifi okés, ébresztés okés, akadozás nincs.
Milyen érdekes -
bloggiold
tag
válasz Linkin1994 #1544 üzenetére
Jobbat mondok, 10.1. Mármint CyanogenMod 10.1 Android 4.2.2-es alapon. Vissza az alapokhoz, ahonnan indult a OnePlus. Minden korlátozástól és bohóckodástól mentes tiszta rendszer. Az Android azóta minden évben gyengébb lett. Csicsázzák az animációkat, a betűformát, az ikonokat meg minden felesleges dolgot, de a telefon meg merül, mint a Titanic, használhatatlan telefonalkalmazás rögzítés nélkül, nem működő ébresztő stb.
https://fontecone.blog.hu/
-
novinyul
veterán
-
novinyul
veterán
válasz Linkin1994 #1471 üzenetére
Kamera marad, az ultraszéles lesz csere, kap egy 150 fokos halszemet. Én ezért vettem a 9 Pro-t, ráadásul kifogtam egy jó árat rá.
-
novinyul
veterán
válasz Linkin1994 #1469 üzenetére
10 Pro-ra nincs értelme nagyon váltani.
-
Gameruser93
lelkes újonc
válasz Linkin1994 #1444 üzenetére
Az király. Ha tudom, hogy ez lesz elfelejtem ezt a márkát vagy használom a régi telefonjaim. Nem értem miért csinálta ezt a Oneplus.
-
unicumnext
aktív tag
válasz Linkin1994 #1406 üzenetére
Ez csak visszaállítására működik ha jól tudom, tehát ha vissza akarsz állni Android 11re inkrementális frissítésre nem tudtam használni.
-
novinyul
veterán
válasz Linkin1994 #1354 üzenetére
Ami információt a Realme dobott, abban ők is benne vannak.
-
novinyul
veterán
válasz Linkin1994 #1348 üzenetére
Nagyjából a teljes BBK flotta egységes rendszert fog használni.
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #1350 üzenetére
Még annyit hogy akkor ez most azt fogja jelenteni hogy full ugyanaz a szoftver lesz az Oppo-kon mint a Oneplus-okon? Semmi eltérés sem lesz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #1348 üzenetére
Oké így már világos. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok hogy ebből mi lesz és hogy mennyivel lesz valójában más mint amit most a 9-es szériára kiadtak. Nem a motorháztető alatti változásokról hanem arról hogy mi felhasználók mennyit fogunk érezni belőle, mennyi pluszt ad majd. Szurkolok nekik mert imádom a 8T-met.
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #1346 üzenetére
Az angol tudásom finoman szólva is hagy kívánni valót maga után de én ebből csak azt szűrtem le amit eddig is tudtunk. Mármint hogy közös lesz a kódbázis és hogy mégjobban együttműködnek az Oppo-val szoftveres oldalon. Lehet átsiklottam felette de itt hol van szó erről a teljesen új oprendszerről?
-
Algotis
addikt
-
tomp
félisten
válasz Linkin1994 #1272 üzenetére
Pro-nál a kiadáskor az Indiai rom-ban le volt még tiltva. Utólag lett engedélyezve.
-
Vitee
aktív tag
válasz Linkin1994 #1260 üzenetére
Ja, sokkal jobb lett, ma is megneztem, vegig 5g, wifit soha nem hasznalok mert nincs internetem, csak mobilnet, azzal meg lehetett volna nyerni szerintem.
Sok YT, chrome, social media, reddit. (Volt benne egy ora edzes kozbeni zenehallgatas, Spotify es bt felhallgatoval, a telefonon kozben aktivan ment az idozito)
Tegnap ejszaka feltoltottem, alvas kozben net kikapcsolva, reggel 9-tol most este 22-kor vagyok 4%-on, ma aktivan hasznaltam.
Uj foverziora valo frissites utan wipe-ot se nyomtam, lusta voltam meg ra, lehet meg jobb lenne.
Op5 es 6T valami fenomenalis volt, ott 10 orak is megvoltak az elejen.[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
stomi83
csendes tag
válasz Linkin1994 #1260 üzenetére
Remélem, ebben bízom!
-
PeteePeti
őstag
válasz Linkin1994 #1214 üzenetére
Nem sokára??? Április, vagy május írjak Európára sok helyen! Azért az még odébb van!
OnePlus 12 5G 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Land
veterán
válasz Linkin1994 #1214 üzenetére
De akadály. Nincs szívem annyi pénz telefonra kiadni...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
tomp
félisten
válasz Linkin1994 #1176 üzenetére
Nem lennék meglepve ha az 5G mizéria is beleszólna.
Az egyik hazai szolgáltatótól van infóm, hogy mit generált 5G crash alatt a hálózat felé a modem. Na az nem volt gyenge.
Na de C40-en javítva lett. -
tothl
addikt
válasz Linkin1994 #1130 üzenetére
Nálam már fönt van. A gcamot következő buildekbe ígérik
-
Varszegig
veterán
válasz Linkin1994 #1127 üzenetére
Én már megtanultam, soha nem rohanunk a nagy upgradeknél. Win11 is megvár, a gépeim munkára vannak, nem tudok velük bétatesztelni. A Synology DSM 7 is talán a 2 ünnep között felkerül, mostanra már elég kiforrott. A telefonomat sem rohanok upgradelni, majd ha már elég sok pozitív tapasztalat van.
-
Tamas25
csendes tag
válasz Linkin1994 #1096 üzenetére
Op support alatt magyart értesz? Ha egyáltalán van magyar.. sorry még OnePlus kezdő vagyok.
-
S.J.
tag
válasz Linkin1994 #1092 üzenetére
koszonom, erdemes igy hasznalni? pl. biztonsagi frissitesek ha elmaradnak, marad hasznalhato?
ti felteszitek az uj coloros t? gondolom itt mindenki amiatt veszi az oneplus t, es nem samu, xiamomi vagy oppo t, mert hasonloan szeretitek az oxygen t..
[ Szerkesztve ]
-
unicumnext
aktív tag
válasz Linkin1994 #1080 üzenetére
Gyártók valamiért túl gyorsan akarják kiadni, oké hogy van egy egészséges versengés, hogy ne ők legyenek az utolsók, de kezd a minőség rovására menni.
-
tothl
addikt
válasz Linkin1994 #1063 üzenetére
Sajnálatos.
-
Vitee
aktív tag
válasz Linkin1994 #1050 üzenetére
Felraktam en is, szokni kell
1 bugot mar talaltam, ha gesztusvezerlesnel felhuzom, hogy kidobjam az osszes appot, close all-ra nem dobja ki oket, csak egyesevel lehet eldobalni a megnyitott appokat.[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Viper26
nagyúr
válasz Linkin1994 #881 üzenetére
Utánanéztem a dologknak, rengeteg 3rd party dolog hozzáférést kér az adataidhoz, muszáj ide is a ColorOS-t erőltetni...botrány.
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
tothl
addikt
válasz Linkin1994 #881 üzenetére
Én föltettem. Egyelőre fura, de működik. Közel sem olyan letisztult mint az oxygen, rengeteg új feature van.
-
mókuska
tag
válasz Linkin1994 #832 üzenetére
IOS-on csak egy ökoszisztémára kell optimalizálni. Az android pedig elég fregmentált. Sok gyártó, különböző készülékek. Nehezebb szerintem optimalizálni. De itt androidon idáig szinte mindenre találtam programot. Teljesen testre szabhatom a készüléket. Lehet néha körülményes és nem egy IOS, ahol az van amit kapsz, de nekem megfelel.
Érdekes módon egy unalmas, uniformizált rendszert nem tudnék szeretni. Legyen bármennyire tökéletes. -
bloggiold
tag
válasz Linkin1994 #499 üzenetére
Most átlagban 2-3 hét után van kézben a csomag. 6 éve rendelek a nagy falon túlról, átlagban heti 1-2 rendelésem van. Ebből a bazi sok csomagból kettővel volt garanciális problémám, amit az eladó pár levélváltás után rendezett. A kínai kultúra alapja a tisztelet, ha jó magyar szokás szerint akarsz garanciális ügyintézést lefolytatni, gyorsan le fognak hajtani a GDPR-es Unióba.
https://fontecone.blog.hu/
-
gilfoyle
őstag
válasz Linkin1994 #499 üzenetére
Ez engem is érdekelne..
Még az is, hogy a garancia hogy van? Egy évet ad rá a Oneplus, ha beregisztrálom? -
ati3738
aktív tag
-
Huntszy
tag
válasz Linkin1994 #335 üzenetére
"Másrészt az Op-nál eggyeztetés van hogy a Samsung féle update vonal mennyire lenne megvalósítható szóval nem lennék meglepődve a ha 9-es széria havi sec patcheket kapna."
Ezt többedjére említed a topicban asszem. Tudnál esetleg linkelni forrást a dologról mert érdekelne?
Ugyanitt, csak szóbelileg itt ott fórumokon/tweetekben említik a 1+osok, hogy mennyi ideig supportálják a telókat vagy van valami oldal amit még nem találtam meg és pontosan látom rajta, hogy melyik telefon meddig és milyen támogatást kap?
Az android enterpriseos oldalt megtaláltam de abban csak néhány modeljük van.
Tervezek a jövőben váltani a 6-ról és nem vagyok biztos benne, hogy a legújabbra fogok váltani, ha viszont aprón vennék egy előző modelt szeretném előtte tudni, hogy meddig számíthatok frissítésekre a modellen. -
Huntszy
tag
válasz Linkin1994 #258 üzenetére
Milyen változás?
Hol lehet ezzel kapcsolatban híreket kapni azon kívül, hogy rögeszmésen bújja az ember a 1+os fórumokat és próbálja kiszűrni a sok anyagból azt ami neki fontos (nem akarok erre energiát fordítani de a frissítési process változása nagyon érdekelne mert nekem fontos szempont). -
janeszgol
félisten
válasz Linkin1994 #258 üzenetére
Legyen is, mert ez a telefon így nem rossz, de értékelhető frissítés nélkül...
Persze aki csak 1-2 évig használja, annak mindegy, de eladáskor (aki ilyen rövid ideig használja a telefont, annak nem mindegy mennyiért megy el majd) beleszámít a várható szoftveres élettartam.
Nekem a kamerák fotói, videói is tetszenek, nem érzek olyan lemaradást, ami egy-két modell esetében volt.Megérheti az árát a Pro verzió. Pláne a 8/128 kiszerelést 346-ért elég jó árúnak gondolom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest