Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
Azt lehet tudni pl. miért van alapból két névjegyzék app a rendszerben? Illetve milyen zene lejátszót lehet/érdemes felrakni? Eddigi telóimon mindig volt gyárilag. Nem kellett ezzel trükközni.
-
realist
őstag
Most olvastam a relame gt2 pro topicban, hogy android 13 alatt a sidebar-on külön ikon jelenik meg amikor megy a youtube lejátszás, amivel háttérben lehet utána futtatni (azaz kikapcsolt kijelzővel). Lejátszás háttérben/background stream a neve. Találkozott vki ezzel OOS13-ban?
-
xcsabo
senior tag
Mystery boxot érdemes venni?
-
Bullitz
aktív tag
Üdv!
Nem találtam jobb helyet ezért ide írom: ONEPLUS flash sale van a 10-es szériára, ha valakit érdekel.
-
dl650
tag
Most jött : OTA C66. Global. Csak októberi biztonságit tartalmaz.
-
HSM
félisten
válasz
Mosqu!to #2979 üzenetére
Ugyan 8 Pro-n, de az utolsó android 11-es OOS build-el nekem simán megy BT füles LDAC-vel, developer settingsből szépen beveszi a bitrátás beállításokat, jó a minősége is. Fő kodeket a kapcsolódó eszközök alatt szoktam állítani. Illetve ha SBC-re állítom, azt is elfogadja, azt onnan tudom, hogy a hangminőség esik, a késleltetés viszont jelentősen javul. Edifier NeoBuds Pro nálam is az eszköz.
-
Mosqu!to
addikt
Valaki használja a telefont nagy felbontású BT kapcsolaton keresztül?
- Eddig 7TPro-val használtam egy AudioQuest Beetle -t, de a 9 Pro nem képes kapcsolódni, túl hamar timeoutol.
- Vettem egy alap Ugreen eszközt helyette, ami SBC és AAC képes, a BT eszközöknél a minőség állítható és működik, de nem hozza a korábbi AQ minőségét, ezért gondoltam veszek valami komolyabbat.
- Tegnap próbáltam egy FiiO BRT5 2021 eszközt, ami elvileg támogat mindent (aptX HD, LDAC, LHDC, stb), de sehogy nem sikerült az SBC minőségből kimozdítani. A telefon is elvileg tudja ezeket, de a BT beállításoknál semmi hangminőségbeli állítást nem tett lehetővé. A development toolsban megtaláltam a magas minőségű BT átvitelt, de bármire állítottam, ahogy kiléptem a menüből, visszadobtam SBC-re.
Túrtam fórumokat, de kb annyit találtam, hogy 2019ben is szívott ezzel más OP eszközön. Van, akinél jól működik, vagy volt issueja és meg tudta oldani?
-
ghiottone
nagyúr
-
realist
őstag
válasz
sharkypeti #2970 üzenetére
Tartsd nyomva a telefon ikont. Felhozza a kedvenceket (ill. a top gyakran hívott névjegyet) ezek közül tudsz áthúzni egyszerre egyet a kezdöképernyőre. Ha nem találod a névjegyet amit szeretnél akkor meg kell jelölni átmenetileg mint kedvencet. Ezeket az ikonokat feltudod venni utánna az intelligens oldalsávra is.
Mit szenvedtem ezzel anno
-
sharkypeti
aktív tag
Eddigi telefonjaimnál megszoktam, hogy kiteszem widgetként a leggyakrabban hívott ismerőseimet. Itt hogy lehet ezt megcsinálni? Arra gondolok, hogy csak rábökök a főképernyőn az ikonjára és már hívja is azonnal az illetőt. Annyit sikerült csak, hogy kitettem, de nem azonnal tárcsáz, hanem felajánlja, hogy miket csinálhatok (SMS, Hívás, Viber...stb) .
-
gretzky77
veterán
válasz
raisin68 #2966 üzenetére
Pixel 6 Pro esetén nincs 5G például, ha Telekomos vagy akkor a Volte megy rendesen, de másik szolgáltatók esetén se Volte se 5g csak Roottal! Nekem amúgy volt 9 Pro is, jelenleg Pixel 6 Pro-t használok! Régóta ki akartam próbálni, de a Volte számomra fontos, így most jött el az ideje, mert Telekomos vagyok és itt már van root nélkül Volte! Sztem a P6 Pro akksiban sem sokkal gyengébb, mint 9 Pro, de igazából egyikkel sem lösz mellé! A Pixel mellett szól azért a gyors és hosszú támogatás, illetve a kamera szoftver!
-
raisin68
csendes tag
válasz
sharkypeti #2965 üzenetére
A Pixel fórumban annyit írtak, h gyári SW-rel T-s kártyával gond nélkül használható. Milyen kompromisszumokról kellene tudnom?
-
raisin68
csendes tag
Tervezem a jelenlegi telóm cseréjét, megszolgálta a maga idejét (Mate 10 pro). A9 pro és a Pixel 6 pro között ingadozom. Ennek a telónak az akksija mennyire jó? Pixelnek nem a legjobb, ahogy írják. Nekem a Mate még mindig kibír 1,5 napot normál használat mellett (videókat ritkán nézek rajta).
-
-
qltsar
veterán
válasz
realist #2959 üzenetére
Nekem a 60.000-et sem erne meg, de persze ez en vagyok.
A 7T-m utani garanciaztatos balhe utan, en nem veszek OP-tol semmit az oldalukon kivulrol, igy masnak sem ajanlom, akar Amazon, vagy itthoni "hivatalos" garival arult aruhazakon keresztul.
No offense de a nevem eleg jol sikerult a commentedben
.
[ Szerkesztve ]
-
realist
őstag
válasz
novinyul #2956 üzenetére
Igen, pont az az ultraszéles amit a realme gt2 pro kapcsán szeretnek agyon dicsérni. Egyébként az AF tényleg jó lenne, de pl. az akku szerintem fontosabb.
glstar
Amazon-t érdemes figyelni, vannak jó akciók (300e magasságában már elő szokott fordulni). Persze ugyan úgy 9 pro-t is ki lehet fogni jó áron.[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz
realist #2955 üzenetére
Nálam egyszerűen nem érte meg a felárat a készülék, pedig számításba vettem.
Most 10% kuponnal, kb. 380.000 Ft a 10 Pro alapmodell, én a 9 Pro-t 240.00-ért hoztam el. A SD8Gen1, "jobb" selfie kamera és a +1 év support nem ért meg ennyit (nekem), ráadásul nincs IP védelem sem a 10 Pro esetében.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
-
realist
őstag
válasz
ghiottone #2933 üzenetére
Kijelzőben jelentős a 1+ előnye. X5 eleve oled (csak az x5 pro amoled). A pwn értéket nem tudom, ez számomra szerencsére nem mérvadó. Az X5 és a 9/10 pro között nem gondolom, hogy lenne - főleg nem jelentős - eltérés kamera téren.
Viszont, ha az akku kiemelt szempont akkor deal breaker a 9 pro irányába, abban az x5 nagyon jól teljesít. Magam részéről ezért is döntöttem 9 pro helyett 10 pro mellett (a plusz 1 év sw frissítést most nem említem, mert szerintem neked sem lesz meg 3 évig egyik sem :D ). -
tomp
félisten
Na végre kezeli a dupla cellás akksit az AccuBattery. Ez nekem új! Nyáron még nem tudta.
Végre normálisan mutatja a számított értéket. Nem 2000-5000-1000mAh-s.
Még 7V-os kapcsoló is van benne arra az esetre ha a BMS a nyers feszültséget mutatná és nem a lekonvertált értéket.
Ez az érték amúgy már érezhető!
-
xcsabo
senior tag
Na bepipultam. Feltettem a 13 bétát. Csináltam fr-t is utána. A névjegy szar ebben is. Valszeg Google hiba lesz ahogy fórumokon olvasom. A másik pedig, hogy az ui egy az egyben emui 12 koppincs. Nekem tetszik. 🥰 Egy két dolog jobban volt rendezve a 12-esen.
A kérdés, hogy ha rendesen kijon stabil 13-as akkor csak így lehet feltenni mint a bétát? Vagy ota update lesz? -
qltsar
veterán
Sikerult rossz backupot visszaallitanom 12 downgrade-nel, ezert gondoltam adok megegy eselyt az NFCnek 13 beta 2-n, mert olvastam a forumon irtak, hogy valakinek rendbejott a fizetes egy gPlayServices es Wallet wipe utan.
Most az a helyzet, hogy Curve, Revolut, George-ra azt irja ki a terminal hozzaerintest kovetoen a telefon, hogy Phone moved too fast. Rezeg, mint az orult, de nem fogadja el a terminal a fizetest.
-
-
darkmann
őstag
Tudnátok másik contacts/tárcsázó appot ajánlani a gyári helyett? Szerintem a gyári nagyon fapados.
-
ghiottone
nagyúr
Van köztetek valaki, aki érzékeny a pwm-re és az 9 Pro-t használva még sincs semmi baja a szemének? Tegnap belefutottam a displaymate tesztbe és ott ellentétben a notebookcheck mérésével ők 480hz-et írtak és nem 192.3hz-et.
Tőröm a fejem, hogy OP 9 Pro vagy Find X5 legyen (ennél az erősebb aksi tetszik és a kamerára mintha jobban ráfeküdtek volna, de a frissítések érdekesen jönnek - vpn is kell néha hozzá). A sima 9-esem odaadtam a tesómnak és már nem lenne fair kifacsarni a kezéből, mert a Pixel 7 + Telekom a céges volte hiánya miatt nem 100%-os nálam.[ Szerkesztve ]
-
spymorass
csendes tag
-
darkmann
őstag
válasz
realist #2914 üzenetére
C64 v. C65 óta úgy érzem, hogy nincs szükség gcam-re, elég megbízhatóan működik és szépek az eredmények. Talán egyetlen negatívumként azt tudom felhozni most a gyári kamera app-ra, hogy amikor nem használom egy ideig, akkor az első indítás után szaggat, és az első kép elkészülése nem azonnal történik, hanem van pár másodperc késlekedés.
-
dl650
tag
Működik vezetéknévvel. Nálam is úgy van.
-
realist
őstag
válasz
ghiottone #2921 üzenetére
Kösz, megnézem! Időközben olvastam, hogy 10 pro esetében már csak a főkamerát lehet elérni 3. féltől származó appal.
Volt, de az 14 napon belül elálltam. Egyrészt - számomra - jó áron tudtam oneplust venni. Másrészt nem tetszett az Oppo esetében - vpn - frissítés. Zavart, hogy pl több mint 1 hónapja megjelent rá az Android 13, de egyszerűen elérhetetlen. Külföldi fórumokon is panaszkodtak erre. OOS13 -ra már kijött közben rá 2 javítás. -
xcsabo
senior tag
Nagyon idegesít ez a sarokból induló Google segéd. Semmi mód nincs a kiírtására?
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Holnaptól én is 9 Pro tulaj leszek egy vadiúj, 0 perces készülékkel az Alzától. Mire figyeljek, mit érdemes és mit nem? Nem szeretnék mókolni, belenyúlni, nekem megfelelnének az OTA frissítések is. Egyszerű, általános user vagyok, a telefon is mindennapos használatra kell. Van valami jótanács?
-
qltsar
veterán
-
Macika66
őstag
Visszaérkezett a teló, jól bemutatkozott a UPS, 3 napig tartott az út, mert először - tévesen - Innsbruckba szállították, ott akarták kézbesíteni....
Másodszorra sikerült.
A teló Varsó után volt Kölnben, majd Prágában, majd (itt törés következett be) Innsbruckban, ahol 1 napig pihent, majd vissza München, újra Köln, újra Prága és végre balra fordult a kanyarban és Budapest következett...
Elég érdekes módon 11-es androiddal küldték vissza.
Remélem, az akksi jól fogja bírni.... -
realist
őstag
Google play-rendszerfrissítés (2022.07.01 az aktuális 10 pro NE2213_11_C.20) nektek lefut?
Sikertelen lesz a frissítés: "a frissítések jelenleg nem férhető hozzá" -
tomp
félisten
válasz
hedgehog #2906 üzenetére
Nekem a Local művelethez telepítenem kell ezt:
Milyen szép app
Habár a feladatát tökéletesen ellátja.
Érdekes, hogy az indiai és az EU-s más gyári frissítőt tartalmaz.
A Global meg ezt:
Sajnos a kamera appban a Film módban kapcsolható HDR továbbra se működik. Csak nekem nem működik? Látszólag HDR-ben rögzít de mégsem. A galéria appban álló helyzetben bal felül megjelenne a "HDR" ikon ha valóban HDR lenne.qltsar
Frissítés után 2x fizettem GPay-el.
Hibátlan -
hedgehog
senior tag
Nekem is simán felment, csak annyi volt a trükk, hogy az OxygenUpdater a gyökérbe töltötte a cuccot, a gyári frissítő meg a Downloadsban keresett csak.
De a gyári frissítő simán megette a zipet, kicsomagolta és feltette. (bár én anno egyszer amikor hiányzott a Local upgrade opció, telepítettem az apkt hozzá, lehet hogy emiatt látom a zipet?) -
tomp
félisten
válasz
novinyul #2898 üzenetére
Nekem még mindig nem dobja fel pedig már felraknám.
Macika66
Lassan majd én is kérek akksi cserét. Nekem a megjelenés napjától megy mert előrendeléses volt. Most már nincs telefonos függőség a zenénél így nyugodt szívvel tudom leadni.
Nekem anno a 7 Pro-t elrontotta a szerviz. Új akksival jött vissza de hibás alsó mikrofonnal. Az ügy vége az lett, hogy 10€-ért adtak egy 7T Pro-t ugyan úgy 2év garanciával. -
realist
őstag
Nem a világ legnagyobb problémája, de Android 13 alatt Spotify kapcsán AOD vagy alap záró képernyőn meglehet oldani, hogy ne csak számot lehessen váltani, hanem csúszkával a számon belül is lehessen mozogni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Snapdragon 888-as csúcssebesség, 120 Hz-es képfrissítés és félórás töltés dobozolt adapterrel: az új OnePlus drága, de úgy is viselkedik.
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115