- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
Azt lehet tudni pl. miért van alapból két névjegyzék app a rendszerben? Illetve milyen zene lejátszót lehet/érdemes felrakni? Eddigi telóimon mindig volt gyárilag. Nem kellett ezzel trükközni.
-
realist
őstag
Most olvastam a relame gt2 pro topicban, hogy android 13 alatt a sidebar-on külön ikon jelenik meg amikor megy a youtube lejátszás, amivel háttérben lehet utána futtatni (azaz kikapcsolt kijelzővel). Lejátszás háttérben/background stream a neve. Találkozott vki ezzel OOS13-ban?
-
xcsabo
senior tag
Mystery boxot érdemes venni?
-
Bullitz
aktív tag
Üdv!
Nem találtam jobb helyet ezért ide írom: ONEPLUS flash sale van a 10-es szériára, ha valakit érdekel.
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
dl650
tag
Most jött : OTA C66. Global. Csak októberi biztonságit tartalmaz.
-
Mosqu!to
addikt
Most nincs kéznél BT eszköz, de jelenleg ez a pont inaktív, nem tudom kapcsolni. Valahogy ezt aktiválni kell, vagy ha fel vagyok csatlakozva megfelelő eszközre, akkor elérhetővé válik?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
HSM
félisten
válasz Mosqu!to #2979 üzenetére
Ugyan 8 Pro-n, de az utolsó android 11-es OOS build-el nekem simán megy BT füles LDAC-vel, developer settingsből szépen beveszi a bitrátás beállításokat, jó a minősége is. Fő kodeket a kapcsolódó eszközök alatt szoktam állítani. Illetve ha SBC-re állítom, azt is elfogadja, azt onnan tudom, hogy a hangminőség esik, a késleltetés viszont jelentősen javul. Edifier NeoBuds Pro nálam is az eszköz.
-
-
Mosqu!to
addikt
Valaki használja a telefont nagy felbontású BT kapcsolaton keresztül?
- Eddig 7TPro-val használtam egy AudioQuest Beetle -t, de a 9 Pro nem képes kapcsolódni, túl hamar timeoutol.
- Vettem egy alap Ugreen eszközt helyette, ami SBC és AAC képes, a BT eszközöknél a minőség állítható és működik, de nem hozza a korábbi AQ minőségét, ezért gondoltam veszek valami komolyabbat.
- Tegnap próbáltam egy FiiO BRT5 2021 eszközt, ami elvileg támogat mindent (aptX HD, LDAC, LHDC, stb), de sehogy nem sikerült az SBC minőségből kimozdítani. A telefon is elvileg tudja ezeket, de a BT beállításoknál semmi hangminőségbeli állítást nem tett lehetővé. A development toolsban megtaláltam a magas minőségű BT átvitelt, de bármire állítottam, ahogy kiléptem a menüből, visszadobtam SBC-re.
Túrtam fórumokat, de kb annyit találtam, hogy 2019ben is szívott ezzel más OP eszközön. Van, akinél jól működik, vagy volt issueja és meg tudta oldani?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Bullitz #2977 üzenetére
Rajtuk keresztül - 2 év gari. Jelzed a supportnak, küldenek dhl matricát, amit a posta mpl inverzként elfogad és vagy kapsz egy újabb készüléket vagy pénz vissza max. 10 nap. Pixel kamerában jó á, aksiban jó, de nekem összességében az Op mindig jobb volt mint telefon.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
-
realist
őstag
válasz sharkypeti #2970 üzenetére
Tartsd nyomva a telefon ikont. Felhozza a kedvenceket (ill. a top gyakran hívott névjegyet) ezek közül tudsz áthúzni egyszerre egyet a kezdöképernyőre. Ha nem találod a névjegyet amit szeretnél akkor meg kell jelölni átmenetileg mint kedvencet. Ezeket az ikonokat feltudod venni utánna az intelligens oldalsávra is.
Mit szenvedtem ezzel anno
-
sharkypeti
aktív tag
Eddigi telefonjaimnál megszoktam, hogy kiteszem widgetként a leggyakrabban hívott ismerőseimet. Itt hogy lehet ezt megcsinálni? Arra gondolok, hogy csak rábökök a főképernyőn az ikonjára és már hívja is azonnal az illetőt. Annyit sikerült csak, hogy kitettem, de nem azonnal tárcsáz, hanem felajánlja, hogy miket csinálhatok (SMS, Hívás, Viber...stb) .
OnePlus 12
-
gretzky77
veterán
válasz raisin68 #2966 üzenetére
Pixel 6 Pro esetén nincs 5G például, ha Telekomos vagy akkor a Volte megy rendesen, de másik szolgáltatók esetén se Volte se 5g csak Roottal! Nekem amúgy volt 9 Pro is, jelenleg Pixel 6 Pro-t használok! Régóta ki akartam próbálni, de a Volte számomra fontos, így most jött el az ideje, mert Telekomos vagyok és itt már van root nélkül Volte! Sztem a P6 Pro akksiban sem sokkal gyengébb, mint 9 Pro, de igazából egyikkel sem lösz mellé! A Pixel mellett szól azért a gyors és hosszú támogatás, illetve a kamera szoftver!
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
raisin68
csendes tag
válasz sharkypeti #2965 üzenetére
A Pixel fórumban annyit írtak, h gyári SW-rel T-s kártyával gond nélkül használható. Milyen kompromisszumokról kellene tudnom?
-
raisin68
csendes tag
Tervezem a jelenlegi telóm cseréjét, megszolgálta a maga idejét (Mate 10 pro). A9 pro és a Pixel 6 pro között ingadozom. Ennek a telónak az akksija mennyire jó? Pixelnek nem a legjobb, ahogy írják. Nekem a Mate még mindig kibír 1,5 napot normál használat mellett (videókat ritkán nézek rajta).
-
novinyul
veterán
válasz realist #2959 üzenetére
Három hónapot használtam a GT2 Pro-t, de az ultra széles sajnos nem volt az igazi, inkább mondtam volna le a 150 fokról egy AF-t cserébe. Minden másban nagyon jó a GT2 Pro. A 9Pro nálam 4,5-5 óra SOT tud hozni, az meg elég egy napra.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
qltsar
veterán
válasz realist #2959 üzenetére
Nekem a 60.000-et sem erne meg, de persze ez en vagyok.
A 7T-m utani garanciaztatos balhe utan, en nem veszek OP-tol semmit az oldalukon kivulrol, igy masnak sem ajanlom, akar Amazon, vagy itthoni "hivatalos" garival arult aruhazakon keresztul.
No offense de a nevem eleg jol sikerult a commentedben .
[ Szerkesztve ]
-
realist
őstag
válasz novinyul #2956 üzenetére
Igen, pont az az ultraszéles amit a realme gt2 pro kapcsán szeretnek agyon dicsérni. Egyébként az AF tényleg jó lenne, de pl. az akku szerintem fontosabb.
glstar
Amazon-t érdemes figyelni, vannak jó akciók (300e magasságában már elő szokott fordulni). Persze ugyan úgy 9 pro-t is ki lehet fogni jó áron.[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz realist #2955 üzenetére
Nálam egyszerűen nem érte meg a felárat a készülék, pedig számításba vettem.
Most 10% kuponnal, kb. 380.000 Ft a 10 Pro alapmodell, én a 9 Pro-t 240.00-ért hoztam el. A SD8Gen1, "jobb" selfie kamera és a +1 év support nem ért meg ennyit (nekem), ráadásul nincs IP védelem sem a 10 Pro esetében.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz realist #2955 üzenetére
Először a pwm érték miatt néztem azt ki, majd utána jött az aksi és a hosszabb támogatás. Jó lenne most 3 évre választani, ami nem lehetetlen, mert a céges 7T 1 hónap híján olyan idős és megvagyok vele elégedve. 1-2 teló meg becsúszhat a következő években néha-néha.
-
realist
őstag
válasz ghiottone #2933 üzenetére
Kijelzőben jelentős a 1+ előnye. X5 eleve oled (csak az x5 pro amoled). A pwn értéket nem tudom, ez számomra szerencsére nem mérvadó. Az X5 és a 9/10 pro között nem gondolom, hogy lenne - főleg nem jelentős - eltérés kamera téren.
Viszont, ha az akku kiemelt szempont akkor deal breaker a 9 pro irányába, abban az x5 nagyon jól teljesít. Magam részéről ezért is döntöttem 9 pro helyett 10 pro mellett (a plusz 1 év sw frissítést most nem említem, mert szerintem neked sem lesz meg 3 évig egyik sem :D ). -
tomp
félisten
Na végre kezeli a dupla cellás akksit az AccuBattery. Ez nekem új! Nyáron még nem tudta.
Végre normálisan mutatja a számított értéket. Nem 2000-5000-1000mAh-s.
Még 7V-os kapcsoló is van benne arra az esetre ha a BMS a nyers feszültséget mutatná és nem a lekonvertált értéket.
Ez az érték amúgy már érezhető!
-
xcsabo
senior tag
Na bepipultam. Feltettem a 13 bétát. Csináltam fr-t is utána. A névjegy szar ebben is. Valszeg Google hiba lesz ahogy fórumokon olvasom. A másik pedig, hogy az ui egy az egyben emui 12 koppincs. Nekem tetszik. 🥰 Egy két dolog jobban volt rendezve a 12-esen.
A kérdés, hogy ha rendesen kijon stabil 13-as akkor csak így lehet feltenni mint a bétát? Vagy ota update lesz? -
qltsar
veterán
Sikerult rossz backupot visszaallitanom 12 downgrade-nel, ezert gondoltam adok megegy eselyt az NFCnek 13 beta 2-n, mert olvastam a forumon irtak, hogy valakinek rendbejott a fizetes egy gPlayServices es Wallet wipe utan.
Most az a helyzet, hogy Curve, Revolut, George-ra azt irja ki a terminal hozzaerintest kovetoen a telefon, hogy Phone moved too fast. Rezeg, mint az orult, de nem fogadja el a terminal a fizetest.
-
novinyul
veterán
válasz ghiottone #2938 üzenetére
Elírás volt vagy sem, de nekem bevált. Szerintem az LTPO panel is közre játszik ebben, ahogy a GT2 Pro LTPO 2 panele is jó volt alacsony fényerőn. Rohadtul érzékeny vagyok rá, a Xiaomi A3 rendesen fejfájást és könnyezést tudott összehozni.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
darkmann
őstag
Tudnátok másik contacts/tárcsázó appot ajánlani a gyári helyett? Szerintem a gyári nagyon fapados.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
ghiottone
nagyúr
Van köztetek valaki, aki érzékeny a pwm-re és az 9 Pro-t használva még sincs semmi baja a szemének? Tegnap belefutottam a displaymate tesztbe és ott ellentétben a notebookcheck mérésével ők 480hz-et írtak és nem 192.3hz-et.
Tőröm a fejem, hogy OP 9 Pro vagy Find X5 legyen (ennél az erősebb aksi tetszik és a kamerára mintha jobban ráfeküdtek volna, de a frissítések érdekesen jönnek - vpn is kell néha hozzá). A sima 9-esem odaadtam a tesómnak és már nem lenne fair kifacsarni a kezéből, mert a Pixel 7 + Telekom a céges volte hiánya miatt nem 100%-os nálam.[ Szerkesztve ]
-
spymorass
csendes tag
-
darkmann
őstag
válasz realist #2914 üzenetére
C64 v. C65 óta úgy érzem, hogy nincs szükség gcam-re, elég megbízhatóan működik és szépek az eredmények. Talán egyetlen negatívumként azt tudom felhozni most a gyári kamera app-ra, hogy amikor nem használom egy ideig, akkor az első indítás után szaggat, és az első kép elkészülése nem azonnal történik, hanem van pár másodperc késlekedés.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
dl650
tag
Működik vezetéknévvel. Nálam is úgy van.
-
realist
őstag
válasz ghiottone #2921 üzenetére
Kösz, megnézem! Időközben olvastam, hogy 10 pro esetében már csak a főkamerát lehet elérni 3. féltől származó appal.
Volt, de az 14 napon belül elálltam. Egyrészt - számomra - jó áron tudtam oneplust venni. Másrészt nem tetszett az Oppo esetében - vpn - frissítés. Zavart, hogy pl több mint 1 hónapja megjelent rá az Android 13, de egyszerűen elérhetetlen. Külföldi fórumokon is panaszkodtak erre. OOS13 -ra már kijött közben rá 2 javítás. -
xcsabo
senior tag
Nagyon idegesít ez a sarokból induló Google segéd. Semmi mód nincs a kiírtására?
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Holnaptól én is 9 Pro tulaj leszek egy vadiúj, 0 perces készülékkel az Alzától. Mire figyeljek, mit érdemes és mit nem? Nem szeretnék mókolni, belenyúlni, nekem megfelelnének az OTA frissítések is. Egyszerű, általános user vagyok, a telefon is mindennapos használatra kell. Van valami jótanács?
OnePlus 12
-
qltsar
veterán
-
Macika66
őstag
Visszaérkezett a teló, jól bemutatkozott a UPS, 3 napig tartott az út, mert először - tévesen - Innsbruckba szállították, ott akarták kézbesíteni....
Másodszorra sikerült.
A teló Varsó után volt Kölnben, majd Prágában, majd (itt törés következett be) Innsbruckban, ahol 1 napig pihent, majd vissza München, újra Köln, újra Prága és végre balra fordult a kanyarban és Budapest következett...
Elég érdekes módon 11-es androiddal küldték vissza.
Remélem, az akksi jól fogja bírni.... -
realist
őstag
Google play-rendszerfrissítés (2022.07.01 az aktuális 10 pro NE2213_11_C.20) nektek lefut?
Sikertelen lesz a frissítés: "a frissítések jelenleg nem férhető hozzá" -
tomp
félisten
válasz hedgehog #2906 üzenetére
Nekem a Local művelethez telepítenem kell ezt:
Milyen szép app
Habár a feladatát tökéletesen ellátja.
Érdekes, hogy az indiai és az EU-s más gyári frissítőt tartalmaz.
A Global meg ezt:
Sajnos a kamera appban a Film módban kapcsolható HDR továbbra se működik. Csak nekem nem működik? Látszólag HDR-ben rögzít de mégsem. A galéria appban álló helyzetben bal felül megjelenne a "HDR" ikon ha valóban HDR lenne.qltsar
Frissítés után 2x fizettem GPay-el.
Hibátlan -
hedgehog
senior tag
Nekem is simán felment, csak annyi volt a trükk, hogy az OxygenUpdater a gyökérbe töltötte a cuccot, a gyári frissítő meg a Downloadsban keresett csak.
De a gyári frissítő simán megette a zipet, kicsomagolta és feltette. (bár én anno egyszer amikor hiányzott a Local upgrade opció, telepítettem az apkt hozzá, lehet hogy emiatt látom a zipet?)-- aka p3d3str1an
-
tomp
félisten
válasz novinyul #2898 üzenetére
Nekem még mindig nem dobja fel pedig már felraknám.
Macika66
Lassan majd én is kérek akksi cserét. Nekem a megjelenés napjától megy mert előrendeléses volt. Most már nincs telefonos függőség a zenénél így nyugodt szívvel tudom leadni.
Nekem anno a 7 Pro-t elrontotta a szerviz. Új akksival jött vissza de hibás alsó mikrofonnal. Az ügy vége az lett, hogy 10€-ért adtak egy 7T Pro-t ugyan úgy 2év garanciával. -
realist
őstag
Nem a világ legnagyobb problémája, de Android 13 alatt Spotify kapcsán AOD vagy alap záró képernyőn meglehet oldani, hogy ne csak számot lehessen váltani, hanem csúszkával a számon belül is lehessen mozogni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Assetto Corsa EVO
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest